Lifestyle Novi Sad

Srpski influenseri masovno pohode polja lavande kod Novog Sada (FOTO)

Poslednjih dana domaći influenseri žive u polju lavande. Nemoguće je ući na Instagram i ne zateći fotke koje asociraju na čuvenog bika Ferdinanda kom se nozdrve šire čim priđe cveću.

O čemu se radi? Odakle tolika pomama za lavandom?

Na polje lavande pored Novog Sada su navalili influenseri i oni koji to žele da budu.

Dovoljno je da u pretragu ukucate lokaciju Bukovac i videćete gomilu fotografija u polju lavande, piše Nova.

– Fotograf je za jedan magazin trebalo da slika polje lavande, on momak otišao tamo, javlja se i kaže – pa ovde je 50 ljudi raštrkano po poljani, nema sile da uhvatim kadar bez njih, samo pristižu novi. Onda je izašao u tri ujutru da čeka izlazak sunca i da slika – rekla nam je A.J. koja radi u magazinu koji je pomenula.

View this post on Instagram

Još malo o lavandi 💜 Spomenuh vam juče da nam je trebalo dosta vremena da dodjemo do same njive, zapravo imali smo planove taj dan da odradimo fotkanje na više lokacija, ali kako se na prvoj uslovi nisu stekli, uputili smo se pravac u Bukovac.. Medjutim, kada smo došli sunce je već bilo poprilično nisko, tako da su mogle biti za trunku svetlije fotografije.. Takodje ste me pitali kad je najbolje vreme za fotkanje, i obzirom da imam iskustva sa žitom pre ovoga, definitivno od 18-19 h, ako pričamo o predvečernjim terminima… 📸 @darko_curguz • • • • #lavander #lavandergirl #lavanda #poljelavande #lepotesrbije #upoznajsrbiju #bukovac #fruskagora #vojvodina #photoshooting #photo #photography #potd #blogger #blogpost #video #strikeapose #shapeofmystyle

A post shared by Aleksandra Saška Kovačević (@shapeofmystyle) on

Najezda na livadu je proizvela 3.944 fotografija koje na Instagramu imaju haštag Bukovac, a na kojima su devojke, mladići, porodice s decom…

Lavanda je po svemu sudeći u modi, mnoge od nas podseća na more, tera moljce i relaksira. Dovoljan razlog za invaziju na polje u Vojvodini.

Poznata influenserka glumi glamur, a skandalozni snimci otkrivaju realnost (VIDEO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

342 Shares
342 Shares
Share via
Copy link