Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Devica i Vaga neće preživeti leto 2022. – čeka ih fatalan period za ljubav, pogotovo u julu

horoskopski-znaci-svadja

Već nedelju dana je prošlo od kako je leto i zvanično počelo, a sa njim i sva ljubavna ludnica koju nosi sa sobom. Pojedine znakove Zodijaka u narednim mesecima čekaju veliki izazovi, pogotovo na polju ljubavi.

Naredni meseci za pojedine donose kraj ljubavi, a najviše izazova nosi jul mesec…

Bik

Zauzeti Bikovi nailaziće na brojne nesuglasice sa svojim emotivnim partnerima, koji će imati sve manje razumevanja za vaša duga odsustva van kuće. Morate jasno odresiti šta su vam prioriteti, jer ako želite da sačuvate svoju vezu, morate mnogo više da joj se posvetite.

Slobodnim Bikovima se savetuje da se ne upuštaju u bezglavu trku za potencijalnim partnerom, već da se posvete sebi i ličnim potrebama. Na taj način značajno ćete podići svoje samopouzdanje. Kada za ljubav bude vreme, ona će se sama dogoditi i vi ćete toga nedvosmisleno biti svesni.

Devica

Slobodne Device mučiće mnoge dileme i pitanja, a glavno će biti da li im se uopšte isplati da izlaze na ispijajuće romantične sastanke u nadi da će naći onog pravog, ili da dignu ruke od traganja za srodnom dušom.

Savet je da ne razmišljaju previše, već da otvore četvoro očiju. Onaj pravi je možda već tu pred nosom. Nećkanjem i dvoumljenjem samo rizikujete da propustite najbolju šansu.

Vaga

Zauzetim Vagama jul će biti vrlo izazovan, s obzirom da će stare nesuglasice i sukobi ponovo izbiti na površinu, možda i jače nego ikad.

Morate biti veoma tolerantni i nikako ne ulaziti u nepotrebne konflikte sa partnerom. Dobro oslušnite njegove probleme i pokušajte da shvatite šta je pošlo po zlu. Pomirite se sa činjenicom da niste uvek vi u pravu i maksimalno se potrudite da korigujete svoje ponašanje.

Stari indijanski horoskop: Vukovi najveći ljubavnici, Sokolovi rođene vođe, a Gavrani zabavljači

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link