Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Škorpija i Vodolija vole samo sebe, a kada nisu u centru pažnje postaju užasni

narcis horoskop

Za narcise se kaže da misle samo na sebe i uvek žele da sve oči budu uprte u njih. Ubeđeni su da se sve vrti oko njih i ne biraju sredstva da bi dospeli u centar pažnje.

Često zloupotrebljavaju druge ljude i crpe njihovu energiju kako bi sebe učinili nadmoćnijim i sa njima je teško komunicirati, jer ih uglavnom nije briga za tuđe mišljenje.

Oni ne mogu da žive bez pažnje drugih i nikada ne uviđaju svoje mane. Koren takvog ponašanja najčešće je u detinjstvu i uglavnom se javlja kod osoba koje su u tom delikatnom periodu odrastanja bili odbačene od vršnjaka, profesora ili roditelja, te se zato narcizam često naziva i glad za ljubavlju.

Prema astrolozima, najviše narcisa rađa se u sledećim zodijacima:

Lav

Lavovi su često vrlo samouvereni, a uvek su na tankom ledu u borbi sa vlasititim egom. Ukoliko ga ne obuzdaju, mogu postati egoistični. Retko slušaju druge ljude i uglavnom smatraju da su uvek u pravu. Teško prave kompromise, a mogu biti i vrlo sebični.

Škorpija

Imate dve strane. Kada ste dobro raspoloženi, možete biti najdivnija osoba na svetu. Ali kada vas nešto naljuti, zaboravljate na sve na ovom svetu osim na sebe. U razgovorima volite da dominirate i retko kada saslušate savet ili mišljenje drugih. Škorpije često vole da svi čekaju samo na nju. Obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu mogu napraviti scenu samo da bi svi pogledi bili ponovo usmereni ka njima.

Vodolija

Znate svoju vrednost i možete se zauzeti za sebe i druge, ali ste sklonid a radite neke stvari samo zbog svoje slave i popularnosti. Često ne birate sredstva da biste bili u centru pažnje. Tuđe mišljenje retko slušate, a kada neko pokušava da vas usmeri to smatrate kao ograničenje slobode. U ljubavnim vezama zbog toga imaju često puno izazova.

Izvor: Love sensa

Horoskop otkriva zašto je bivši bio toliko odvratan prema tebi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link