Srbija Vesti

Napredni Lav Pajkić avanzovao u državnog sekretara Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja

lav
Printscreen

Srpska kadrovska politika teško da se može uzeti kao pozitivan primer kako postupaju ozbiljne i odgovorne države, naročito u kriznim vremenima. Toliko je upitnih osoba postavljeno na najodgovornije državne funkcije te se čini kako više nije dovoljno staviti prst na čelo, već možda celu šaku, možda čak i obe.

U Službenom glasniku objavljena je još jedna neobjašnjiva odluka Vlade Srbije.

Naime, Lav Grigorije Pajkić postavljen je za novog državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Pored njega, u istom ministarstvu, na identičnu funkciju postavljeni su Krsto Janjušević i Zoran Rajović.

Za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane imenovan je Nemanja Starović, u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine Stevan Nikčević, a za državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog postavljen je Ivan Bošnjak.

Osim pomenutih novoizabranih funkcionera, pominju se još neka imena.

Za državnog sekretara u Ministarstvu nauke, tehnološkog razvoja i inovacija imenovan je Vukašin Grozdić, a za državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine Žikica Nestorović.

Danijela Nenadić postavljena je za vršioca dužnosti direktora Službe Koordinacionog tela vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa u trajanju od šest meseci.

Takođe, Tatjana Matić, bivša ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, dobila je funkciju direktorke Fonda za razvoj Republike Srbije.

Beba Popović obučavao mlade poslanike i za 13.600€ iznedrio Lava Pajkića i Luku Kebaru

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link