Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Jarac i Devica do jeseni 2022. naći će se na životnoj prekretnici i pred važnim odlukama

haljina-devojka
Foto: Ilustracija

Tri znaka Zodijaka do kraja leta 2022. godine čekaju velike životne promene. Od njih će se očekivati da naprave velike poteze i donesu krupne i teške odluke.

Da li će promene koje ih očekuju biti pozitivne ili negativne isključivo će zavisiti od njih samih.

Lav

Pripadnike ovog znaka krajem jula očekuje selidba, putovanje, ili neka druga velika promena u kući. Lavovima te promene u početku neće prijati, ali neka ih uteši činjenica da se one najverovatnije događaju s dobrim razlogom.

Lavovi koji se odvaže na ove korake vrlo verovatno čekaju nove unosne prilike. Otvoriće im se brojna nova vrata, koja će biti prečica ka zacrtanim životnim ciljevima.

Jarac

Urođena priroda Jarčeva je takva da se oni retko odlučuju na promene, ali svemir će u narednom periodu biti vrlo kategoričan prema njima. U njihovoj prirodi je i to da kada donesu konačnu odluku i skupe hrabrost, Jarčevi sve završe maksimalno savršeno.

Ako se u narednom periodu budu tvrdoglavili i opirali promenama Jarčevima preti opasnost da ostanu „zaglavljeni“ u svojoj zoni komfora i naposletku gorko zažale za prokockanim šansama.

Devica

Ključne odluke u mesecima pred nama Device će morati da donesu po pitanju ljubavi. Kako bi krenuli napred, pripadnici ovog znaka moraće da okončaju neke stare veze. Ukoliko ne rasksrte s prošlošću može im se desiti da propuste romantične prilike koje im mogu pozitivno uticati na budućnost.

Savet im je da bez okolišanja prekinu stare veze i otvore svoje srce i dušu za nove i pozitivne ljude i situacije.

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

644 Shares
644 Shares
Share via
Copy link