Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Devica, Rak i Ribe su podstrekači haosa i izazivaju nevolje na svakom koraku

haos

Svaka porodica i društvo predstavlja kombinaciju različitih karaktera, jer uključuje ljude različitih uzrasta i interesovanja.

Međutim, ako primetite da su vaše interakcije sa jednim određenim rođakom ili prijateljem posebno burne, potrebno je da pažljivije sagledate vaš odnos, jer određeni ljudi imaju posebnu sposobnost da budu podstrekači haosa.

Zaista, određeni horoskopski znakovi uživaju u svakoj prilici koju imaju da uvuku druge u nevolje.

Lav

Možda ima očaravajuću ličnost, ali Lav će se pobrinuti da izazovu nevolje svojoj braći i sestrama kod kuće.

Bilo da priča o svom bratu ili sestri jer su se iskrali, doveli društvo ili čak prekršili kućni red, Lav voli da dovodi druge u nevolje, a zatim uživa u haosu koji sledi.

Devica

Zbog svog imidža sveca, mnoge Device su navele ljude da veruju da su one slika savršenstva. Međutim, oni mogu biti neki od najzlobnijih u grupi.

Iako mogu izgledati stoički, oni vas u suštini samo varaju dok njihov mozak spletkari. Devica nije iznad toga da manipuliše svojim roditeljima, rodbinom i prijateljima da bi dobila ono što želi.

Rak

Biti podstrekač haosa podrazumeva savladavanje veštine obmanjivanja ljudi, a Rak se u tome ističe. Retko razmišljaju o tome kako će njihovo ponašanje uticati na druge kada se ponašaju impulsivno.

Svi ostali su svesni svog nestašnog ponašanja još od detinjstva, ali retko iz njega prerastu. Često ih nazivaju crnim ovcama u porodici jer mogu biti podmukli i prevrtljivi.

Ribe

Ako imate u svojoj blizini Ribe, čuvajte se! Oni su idealna mešavina ljubaznih i nevaljalih, tako da ne bi trebalo da bude iznenađenje ako provedete dan u pritvoru jer ste se družili sa njima tokom njihovog delikventnog performansa.

U porodici često krive svoju mlađu braću i sestre za sopstvene gluposti kako bi sačuvali obraz pred roditeljima.

Ljubav pršti na sve strane: Ovi horoskopski znakovi su najstrastveniji parovi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

159 Shares
159 Shares
Share via
Copy link