Horoskop Horoskopski znakovi

Za ova 3 znaka mart će biti divlja vožnja puna turbulencija, drame i agresije

prolece-devojka

Vežite pojas, jer će mart mesec biti divlja vožnja. I iako se možda osećate kao da jedva održavate korak, takođe nailazite na prelepe trenutke koje inače nikada ne biste doživeli. Ako ste jedan od horoskopskih znakova koji će imati najgori mesec mart 2022. — Devica, Lav i Jarac — možda ćete se osećati preplavljeni onim što dolazi, ali to ne znači da ne možete da se nosite sa tim.

Možda ćete osetiti intenzitet od samog početka, jer će 3. marta romantična Venera i agresivni Mars udružiti snage sa dramatičnim Plutonom.

Ovo bi moglo da osvetli neke od oštrijih aspekata vaših odnosa i negativnosti koja vas opterećuje. Međutim, samo zato što je nešto mračno ne znači da je i obavezno loše. U stvari, tama može biti vaš najveći izvor motivacije i inspiracije. Koristite ga kao gorivo za vatru, jer ste spremni da zapalite iskru.

Kako sezona Riba dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da određena pitanja postaju sve naglašenija u vašem životu.

Međutim, kako se vaš osećaj da sve morare rešiti hitno povećava, možda ćete se osećati još više zbunjeni oko toga kako da preduzmete akciju.

Sunce u Ribana će 5. marta udružiti snage sa Jupiterom većim od života, a 13. marta će postati jedno sa iluzivnim Neptunom.

Budite pažljivi u to šta odlučite da verujete, posebno ako vam intuicija daje bilo kakvu indikaciju da nešto nije u redu.

Do 28. marta možete naići na svoju najveću prepreku do sada. Dok Venera — planeta ljubavi — formira konjunkciju sa Saturnom — planetom karme i životnih lekcija — možda ćete se pomiriti sa greškama koje treba ispraviti i prestupima kojima je potrebno oprostiti. Odnosi su stalan proces izgradnje i obnavljanja, sve dok je to zadatak koji vredi preuzeti.

Evo zašto bi sledeći znaci zodijaka mogli da osete još veći pritisak ovog meseca:

Devica

Možda ćete se osećati preplavljeni obavezama i zahtevima.

Ovog meseca, vaši odnosi se šire izvan onoga što su bili ranije. Jačate partnerstva u koja ste uključeni i učite kako da sarađujete sa drugima na dubljem nivou.

Međutim, budite svesni koliko energije ste sposobni da date, jer kako mart dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da imate previše na tanjiru.

Potvrdite svoje pravo da odbijete nešto ako je u suprotnosti sa nečim o čemu se ne može pregovarati.

Zapamtite – vi ste taj koji odlučuje gde su vaši prioriteti.

Lav

Osećate pritisak da se promenite na bolje.

Ako se osećate kao da vam se zidovi zatvaraju ovog meseca, nemojte biti previše strogi prema sebi.

Dolazite na ivicu promene i osećate pritisak da napravite pravi potez. Međutim, pod pritiskom se može dogoditi mnogo lepih stvari, i ako je stena spremna da izdrži jaku toplotu, na kraju će postati dijamant.

Znajte da će sve što vas čeka na drugoj strani biti simbol svih žrtava koje ste podneli. Za uspeh je potrebno vreme, i što ste više spremni da prođete, više se otvarate da postignete.

Jarac

Ponovo se povezujete sa svojom tamnom stranom i iskorištavate svoju moć.

Kako ovaj mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da se aktiviraju svi vaši najgori instinkti.

Dok se i Venera i Mars udružuju sa Plutonom u Jarcu 3. marta, pronalazite hrabrost da se zagledate u senke koje bi vas obično naterale da skrenete pogled.

Umesto da izbegavate manje od idealnih delova sebe, vi otkrivate način na koji su vas vaše nesavršenosti učinile još moćnijim.

Međutim, moć može stvoriti haos bez pravca, pa pokušajte da ovaj talas otpornosti iskoristite za nešto značajno.

 

Šta se dešava kada Ovan, Lav i Vodolija završe u krevetu sa Strelcem

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
241 Shares
241 Shares
Share via
Copy link