Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Devica i Škorpija do kraja 2021. upoznaće ljubav svog života, a snovi postaju java

ljubav zima

Ostalo je još samo tri i po meseca do kraja 2021, koja kao da je proletela. Ipak, astrolozi tvrde da se tokom jeseni i zime naši životi mogu radikalno promeniti, posebno na polju ljubavi.

Lav, Devica i Škorpija biće posebno blagosloveni u predstojećim mesecima i ako budu odigrali prave karte, upoznaće svoju srodnu dušu i pronaći ljubav za ceo život.

Lav

Bilo da još uvek tragaju za svojom ljubavnom srećom, ili su je već pronašli, pred Lavovima su vrlo interesantni meseci na polju romantike.

Do završetka tekuće godine njihov privatni život doživeće dinamičan razvoj. iako su u prošlosti imali mnogo uspona i padova, sada im predstoji harmonija i blagostanje. Njihovi mnogobrojni talenti i neobuzdana kretivnost zadiviće mnoge u njihovom društvu, a kod nekih će izazvati i jake simpatije.

Velike su šanse da u predstojećem periodu osoba u koju su Lavovi već duže vreme zaljubljeni odluči da im pruži šansu i sa njima započne ljubavnu vezu.

Lavovi koji su već pronašli ljubav, učvrstiće je do neraskidivosti, a njihov ljubavni odnos učiniti mnogo zanimljivijim i harmoničnijim.

Devica

Do kraja 2021. mnogobrojne Device prepustiće se ljubavnom užitku i konačno se uveriti da se sav dosadašnji trud isplatio.

Ljubavni zanos zalečiće im stare emotivne rane i osetiće se kao da su dobili krila.

Bez obzira da li su u ljubavi ili u potrazi za njom, pred Devicama je period kao iz najlepše ljubavne priče. Njihov čitav život dobiće novi smisao i promena na bolje biće drastična.

Device koje su same treba da se reše svih negativnih misli i emocija i bez straha se upuste u nova poznanstva.

Škorpija

Pre nego što ispratimo 2021. godinu, a kazaljke otkucaju ponoć, Škorpije očekuju fenomenalne vesti, situacije koje će pamtiti čitavog života i romantični susreti kao iz filma.

Iskrenost sa partnerom i otvoreni razgovori o svim temama Škorpijama će rešiti mnoge stare izazove. Svi pređašnji problemi ostaće iza njih, što će odnose sa voljenom osobom učiniti mnogo ispunjenijim i vrednijim.

Za Škorpije koje su same stvoriće se idealni uslovi da zima pred nama bude najromantičnija od svih do sada.

Ulazak Venere u Škorpiju 10. septembra uneće nemir u naše ljubavne živote

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.7K Shares
1.7K Shares
Share via
Copy link