Beograd Magazin

Kakav gospodin: Beli labud prošetao Starim savskim mostom i napravio kolaps u saobraćajnom špicu (VIDEO)

Labud na savskom mostu
Foto: Collage / Printscreen / Instagram / serbialive_beograd

Ogromne saobraćajne gužve su već decenijama svakodnevica u Beogradu, a građani prestonice dobro znaju da im ponekad treba i nekoliko sati da stignu do željene destinacije, tako da moraju da se naoružaju čeličnim živcima pre nego što sednu za volan ili u gradski prevoz.

Tako je i danas nastao kolaps na Starom savskom mostu, stvorila se ogromna kolona vozila, ali ukoliko ste pomislili da je uzrok bio još jedan u nizu saobraćajnih udesa – prevarili ste se.

Gužvu je izazvao jedan neobičan posetilac, koji je rešio da protegne noge i to ne bilo gde – već nasred kolovoza u saobraćajnom špicu.

Naime, jedan prelepi beli labud zakrčio je saobraćajnu traku, a snimak je objavljen na Fejsbuk stranici Serbia Live Beograd.

Pernati gospodin je zbunjeno gledao zašto je nastala tolika frka dok je stajao na tramvajskim šinama, a autobusi gradskog prevoza su morali da sačekaju dok se neuobičajeni posetilac ne skloni, a možda je i on protestovao protiv planiranog uklanjanja mosta.

Mnogi sugrađani su iskoristili priliku da situaciju prokomentarišu na društvenim mrežama.

„Blokada mosta, bravo za labuda“, „I on krenuo da beži od lepog života, samo da ne skoči“, „Kakav gospodin“, „To je znak, ima nešto ljudi, to je znak“, „Srce moje lepo, šetka se, briga njega za saobraćaj“.

„Sad sam prošao pored njega, ne mrda, skroz je opušten, ne reaguje na vozila“, „Dajte još ovakvih vesti, a ne samo crna hronika!“, „Šta je ovo i ptice štrajkuju ???“, „I on se protivi uklanjanju mosta“, pisali su Beograđani u komentarima.

Školski učitelj spasio Stari savski most od Nemaca, a ko će ga spasiti od Šapića i SNS?

199 Shares
199 Shares
Share via
Copy link