Film

Gledali smo trejler za novi Tarantinov film i jedva čekamo da stigne u bioskope (VIDEO)

once-upon-a-time-in-hollywood

Ovog leta u bioskope stiže deveti film slavnog Kventina Tarantina – „Bilo jednom…u Holivudu“, a prvi nagoveštaj pruža upravo objavljeni trejler.

Na scenariju za ovaj film Tarantino je radio punih pet godina i okupio je impozantnu glumačku ekipu, koju predvode Bred Pit, Leonardo di Kaprio i Margot Robi, piše Tanjug.

Osim njih u filmu se pojavljuju i dobitnik nagrade Oskar Al Paćino, Brus Dern, Tim Rot, Timoti Olifant, Kurt Rusel, Dakota Fening, Damian Luis, Luk Peri, Emil Hirš, Džejms Marsden, Majkl Medsen i mnogi drugi.

Ovo je ujedno i poslednja filmska uloga nedavnog preminulog glumca Luka Perija.

Produkciju filma potpisuju David Hejman, Šenon Mekintoš i Tarantino, a izvršna producentkinja je Džordžia Kasandes.

Inače, Leonardo Di Kaprio i Margot Robi zajedno su već glumili u filmu „Vuk sa Vol Strita“, dok je ovo prvi filmski naslov u kome će zajedno igrati Pit i Di Kaprio čiju je saradnju Tarantino je opisao kao „najuzbudljiviji glumački tandem posle Roberta Redforda i Pola Njumena“.

„Bilo jednom… u Holivudu“ je priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji.

Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u Los Anđelesu.

Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvezda vestern TV serije, i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Film će u Srbiji distribuirati „Con Film“.

Filmske preporuke Kventina Tarantina

49 Shares
Share via
Copy link