Lifestyle Magazin

„Stvarno neko kupuje na rate? To je dijagnoza!“ Zbog ovog tvita gore mreže

kupovina

Samo onaj ko nije razbio tek kupljeni parfem, novu paletu senke, pudera za lice, pocepao novu košulju…može se smatrati srećnikom. I samo oni kojima se nešto slično desilo mogu razumeti tu „bol“.

Upravo takva jedna situacija desila se tviterašici, koja je sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila detalje priče.

– Od današnjih postignuća izdvajam da sam upravo razbila punu bočicu parfema. Kupljenog na rate – napisala je i objavila fotografiju.

Ređali su se komentari „podrške“.

Jedna žena je napisala da se njoj desila slična situacija, pa je muž slučajno usisao, zbog čega im je kuća danima mirisala na Dior kad usisavaju, druga tviterašica je napisala da je na isti način uspela da parfemom razbije lavabo, bilo je i šaljivih da će cela zgrada mirisati divno i da je „odličan izbor parfema napravila“…

Ali, jedan se posebno izdvojio.

parfem
Printscreen/Twitter

A onda je krenula „zabava“. Tviteraši su se komentarima „obrušili“ na ovaj tvit, pa su se ispod ređali ne tako prijatni epiteti.

„Nedostatak mozga je znak da ne treba među ljude“, „znaš li uopšte cenu dobrog parfema“, „tvoj tvit je vlastiti znak da si de*il“…

tvitovi
Printscreen/Tvitter

Komentar ovog korisnika izazvao je burne reakcije, najviše zbog površnog stava da je parfem kupljen kao statusni simbol, a ne nešto što je dotična zapravo mogla da priušti i to još na rate.

“Depresija? To ne postoji! Bolje uzmi kanap…” Devojka objavila jezive poruke koje je dobijala

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

29 Shares
Share via
Copy link