Lifestyle Preporučujemo

Koji su najbolji rančevi za vašu decu i gde ih kupiti

Početak nove školske godine je sve bliži pa je samim tim i kupovina školskog pribora za osnovce i srednjoškolce u punom jeku. Pored svog neophodnog pribora za časove poput svezaka, olovaka, flomastera, futrola i setova za geometriju, omiljena stavka na listi neophodnih stvari za novu školsku godinu kod svih đaka oduvek je bila kupovina novog ranca koji će obeležiti jedan posebni period koji se nalazi ispred njih.

Kvalitetni rančevi napravljeni od najboljih materijala koji su praktični i laki za nošenje su ideal kome uvek teže roditelji pri kupovini, dok je deci veoma bitno da se na rančevima punim knjiga nalaze njihovi omiljeni likovi iz crtanih filmova i igrica.

Starijoj deca je sa druge strane važno da poseduju torbu za školu koja je te sezone u trendu kako bi ostavili što bolji utisak i već od najranijih dana počeli sa izradnjom svog jedinstvenog modnog stila.

Kupovina prvog ranca za najmlađe osnovce

Kupovina idealnog ranca svakako je najbitnija stavka koja se nalazi na listi za kupovine uoči nove školske godine, pogotovo ukoliko je u pitanju kupovina školskog ranca za prvake.

Rančevi za školu, pogotovo oni za polazak u prvi razred, uvek se pamte i vraćaju sećanje na prvi korak u početku divnog perioda druženja, učenja i bezbrižnog detinjstva.

Iako dečaci i devojčice u najranijem uzrastu biraju svoje rančeve na osnovu živopisno predstavljenih motiva iz njihovih omiljenih crtaća, daleko važnija stavka o kojoj roditelji moraju voditi računa je kvalitet izrade koji mora biti besprekoran, pogotovo za najmlađe.

Ukoliko još uvek niste sigurni gde možete pronaći najbolje rančeve za školu koji će ispuniti sve uslove od izgleda kojima će vaše dete biti oduševljeno do perfektnog kvaliteta, ponudu najboljih rančeva za sve školske uzraste možete videti na linku – rančevi za školu | PackUP.

Anatomski rančevi – najbolji izbor za prvake

Najbolji izbor za najraniji uzrast jesu anatomski rančevi koji su laki, imaju ogroman prostor i veliki broj pregrada za svu školsku opremu, a što je najbitnije dizajnirani su da pravilno rasporede teret.

Široke i postavljene naramenice, veliki broj pregrada, ojačanje na dnu ranca i specijalan materijal koji se koristi za izradu anatomskih rančeva omogući će vašem detetu da uživa u udobnosti svog prvog školskog ranca čija težina neće vršiti preterani pritisak na nejaka đačka leđa.

Anatomski rančevi najčešće se kupuju đacima najnižih razreda, jer se zbog tereta koji se odjednom stavi na nerazvijena leđa mogu javiti određeni deformiteti kičme. Najbolja prevencija su anatomski rančevi koji se mogu u potpunosti podesiti i prilagoditi svakom detetu. 

Rančevi sa jedinstvenim načinom upotrebe

Školski rančevi koji su veoma popularni zbog svog jedinstvenog načina korišćenja koji iz godine u godinu postaju sve omiljeniji među decom i roditeljima  su rančevi sa točkićima. Oni još više olakšavaju nošenje teških rančeva za školu punih knjiga i opreme.

Umesto da na leđima nose svoje školske torbe đaci mogu pomoću ovih jedinstveno konstruisanih rančeva da lakše nose sve neophodne stvari za školu pomoću točkića koji se nalaze na njemu, ali i ovi rančevi se u bilo kom trenutku mogu podesiti i time transformisati u klasične rančeve za leđa.

Naravno kao i sve druge dečije školske torbe za najmlađi uzrast i rančevi sa točkićima dolaze u raznim dezenima koji su idealni za sve dečake i devojčice.

Rančevi za tinejdžere – originalan stil i dizajn

Pri ulasku u tinejdžersko doba naravno menja se i sam stil i dizajn rančeva. Tinejdžerima pri izboru novih školskih rančeva posebnu je bitno ispunjenje nekoliko jednostavnih uslova.

Ne žele da njihovi rančevi budu glomazni pa samim tim preferiraju školske torbe manjih dimenzija, svakom tinejdžeru potreban je multifunkcionalni ranac u kome će moći da odloži pored školskih knjiga, svezaka i futrole i svoje neophodne lične stvari i naravno tinejdžer u ovom dobu gradi svoj individualni karakter pa samim tim samostalno želi da odluči o tome koji ranac mu se najviše dopada.

Umesto omiljenih likova iz crtaća na red dolaze školske torbe jedinstvenog izgleda koje će uživati da nosi svaki đak viših razreda osnovne, a tako i srednje škole. Svaki ranac za tinejdžera mora biti praktičan za nošenje, mora na jedinstven način izraziti individualnost jedne mlade osobe i mora imat dovoljno mesta za sve neophodne školske i lične stvari.

Ovakvi rančevi najčešće poseduju veliki broj odvojenih pregrada u kojima tinejdžer može odložiti sve stvari koje smatra da su mu neophodne tokom jednog školskog dana.

Iako je tinejdžerski modni stil dosta ozbiljniji, ipak to ne znači da njihov izbor mora da se svede na obične i jednobojne školske torbe, uz široku ponudu PackUP i njihovih rančeva, koji se mogu naći u raznim bojama, dezenima i šarama tinejdžer može istaći svoj jedinstveni stil i individualnost.

Raznovrstan izbor školskih rančeva za đake svih uzrasta

Školski rančevi jesu najbitniji školski aksesoar čijoj se kupovini raduju đaci svih razreda osnovnih i srednjih škola. Izgled školski rančeva i izbor modela je i više nego raznovrsan za sve uzraste. Na rančevima za devojčice i rančevima za dečake može se naći veliki broj likova iz crtanih filmova, igrica i zabavnih dečijih emisija.

Kako deca rastu tako se i njihova konačna odluka pri izboru školskih rančeva menja i više fokusira na klasične modele sa nešto drugačijim dizajnom i printom koji odgovara ukusu tinejdžera.

Ipak bez obzira na uzrast uvek treba obratiti pažnju na kvalitet izrade ranca, budući da teret koji đaci svakodnevno nose može ostaviti trajne posledice ukoliko izbor od najranijeg doba budu rančevi neprilagođeni nejakim đačkim leđima.

Darko Damnjanović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Da, PackUP stvarno ima odličnu ponudu, kupila sam kod njih na akciji Gabol ranac i stvarno je odličan

Share via
Copy link