Novi Sad Top 10

TOP 5 mesta u Novom Sadu gde možete izabrati najbolji gradski bicikl

Bicikli
Foto: Planet bike

Kupovina bicikla nije nimalo jednostavna i potrebno je obratiti pažnju na više stvari. Izbor vrste bicikla, rama, opreme je veoma individualan i svako može izabrati za sebe šta mu najviše odgovara.

Vožnja bicikla jedan je od omiljenih oblika rekreacije. Gradski bicikl je najbolje rešenje za vožnju po Novom Sadu.

Mi smo obišli biciklističke radnje i proverili koji su to modeli bicikala najtraženiji i koje su cene.

“Balance bike shop”

U “Balance bike shop” smo razgovarali sa vlasnikom Đorđem koji nam je rekao da je marka Capriolo najprodavanija i da je u samom vrhu kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta.

Za muški i ženski bicikl je potrebno izdvojiti oko 26.000 dinara  a za dečiji oko 12.000 dinara.

Model koji je preporuka u Balance bike shop je italijanski brend Cicli Cinzia Libery. Za ženski model je potrebno izdvojiti oko 25.000 dinara a za muški nešto malo manje od 30.000 dinara.

Biciklo
Foto: Luftika
Biciklo
Foto: Luftika

U okviru Balance bike shopa imate i servis, kao i svu prateću opremu koja vam je potrebna za udobnu i bezbednu vožnju biciklom. Nalaze se na Bulevaru cara Lazara  44.

“Vector bikes”

Nalaze se na dve lokacije u gradu, u ulici Cara Dušana 38 i u Hajduk Veljkovoj 11.

Takođe, izdvajaju Capriolo marku kao najprodavaniju i najpristupačniju. Kada je u pitanju ženski model najpopularniji je model “Diana”cena je oko 26.000 dinara.

Kada su u pitanju dečiji modeli preporučuju  modele brenda Capriolo. Cene su oko 12.000 dinara.

Ukoliko se odlučite da ovde  kupite bicikl dobićete i besplatan servis naredne dve godine, koliko i traje garancija na bicikl.

Biciklo
Foto: Luftika

“Planet bike”

Planet bike su distributeri specifične i vrlo sofisticirane sportske opreme. Imaju jako bogatu ponudu i ženskih, muških i dečijih bicikala, kao i prateće opreme.

U ponudi imaju elegantne ženske bicikle sa korpom – Polar Grazia, sportske modele ali i drumske Scott bicikle visoke klase.

Takođe, imaju i veliki izbor dečjih bicikala – Polar, Booster, RoyalBaby, Scott.

Bicikli
Foto: Planet bike

Planet Bike možete posetiti na dve lokacije u gradu, na Bulevaru Oslobođenja 131 i u ulici Novosadskog sajma 23. A bicikl možete poručiti i  online putem webshop-a, isporuka na kućnu adresu je besplatna za sve porudžbine u vrednosti preko 5.000 dinara.

“Invictabike shop”

Invictabike je specijalizovana prodavnica bicikala, kao i biciklističke opreme i delova. Uz radnju egzistira i specijalizovani servis, sa obučenim mehaničarima koji su vam uvek tu na usluzi. Specijalnost im  je restauracija bicikala, po vašoj želji.

Invictabike je ovlašćeni servis Capriolo bicikla, Cross bike, Venera bike, Polar i Alpina bicikla.

Biciklo
Foto: Luftika

Nalaze se na Bulevaru patrijarha Pavla 25a.

Fanatic

Fanatic Bike je zvanični prodavac vodećih svetskih brendova bicikala: Capriolo, Alpina, Polar, Adria, Explorer, Thule, Scout, Cross i drugih, kao i ovlašćeni servis za Capriolo, Trek, Shimano itd.

Ukoliko vam marka nije bitna uvek se možete posavetovati sa ljubaznim prodavcima koji je to model koji vama odgovara.

Veliki izbor proizvođača, modela, boja i oblika rama učiniće vas naprosto neodlučnim. Zato je možda najbolje da isprobate nekoliko modela u njihovoj bogatoj ponudi. Možete ih pronaći u Železničkoj 56 i Dalmatinskoj 1.

Bicikl možete da platite u gotovini ili na rate, kao i ukoliko ste ostvarili pravo na subvenciju za kupovinu bicikla na konkursu Grada Novog Sada.

Ovaj par iz Novog Sada ne odustaje od vožnje biciklom, ali točak je posustao

OGLAS

126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link