Magazin Srbija

Kuća užasa Velje Nevolje u Ritopeku preplavljena specijalcima, stigli i ronioci, prekopavaju se njive i traže se tela (FOTO)

Nakon što je pre četiri dana u Ritopeku otkrivena „štek“ kuća Veljka Belivuka i njegove ekipe, jake policijske snage opkolile su ovo mesto, a stigli su i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

Forenzičari su pokupili kosti koje su pronađene, a sledeći korak je kopanje njiva u potrazi za delovima tela.

Pretpostavlja se da su policija i Žandarmerija napravili zajednički plan u kući, a zatim krenuli u pretraživanje terena. Tokom pretrage policija i Žandarmerija koristi i pse tragače.

Upravo na ovom mestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

Interesantno je to što se ova vikendica nalazi tačno prekoputa Pančeva, odnosno strelišta Ponjavice, gde je okrutni klan navodno vežbao pucanje.

Famozna crvena kuća opkoljena sa svih strana, naoružani pripadnici Žandarmerije je nadgledaju sa udaljenosti i od nekoliko kilometara.

“Trenutno se pregleda bunar koji je udaljen od “štek” kuće par stotina metara. U njemu je pronađena kost, a forenzičari sada ispituju čija je.

U kući su pronađeni tragovi krvi, čaure, zrnevlje raznog kalibra. Ima mnogo tragova i dokaza o zločinima, ali zbog istrage više od ovih informacija trenutno nije dostupno”, rečeno je medijima na licu mesta.

Ritopek i Pančevo deli Dunav. Pretpostavlja se da grupa nije slučajno odabrala baš ove lokacije. Tu im je, kako se sumnja, bilo zgodno da prelaze čamcima s jedne na drugu stranu, prevoze oružje i narkotike, prenose mediji.

Vikendicu u Ritopeku i dalje čuva Žandarmerija, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

Snimci brutalnosti bahatog Velje Nevolje: “Principi su jedina ispravna priča, a mi smo pi*ke” (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

611 Shares
611 Shares
Share via
Copy link