Beograd

Pozamašna krmača se prošetala ulicama Beograda u sasvim kul maniru svetske dame (VIDEO)

Krmača, NB
Foto: Printskrin/Instagram

Ko je gospođa krmača koja se danas (5. avgust) nonšalantno kreće ulicama Novog Beograda dok oduševljeni korisnici društvenih mreža nižu duhovite komentare?

Čovek koji je usnimio graciozni hod svinje nije ništa manje zabavan budući da je doziva vabeći mačku a snimak i sve komentare pogledajte ispod:

Podsetimo, pre nekoliko dana je u prestonici usnimljena divlja svinja kako pluta na nekakvom objektu. Fotografiju su uslikali slučajni prolaznici, a na drštvenim mrežama slika je podeljena uz opis „Divlja svinja surfuje Dunavom“.

Inače, krajem jula se prestonicom pronela vest da su  Novi Beograd okupirale divlje svinje i lisice a na društvenim mrežema su osvanuli snimci svinja za koje su nadležni utvrdili da su domaće i da su pobegle iz dvorišta. Za lisice je utvrđeno da se približavaju gradu zbog potrage za hranom.

– Prosto sada su velike vrućine i glodari kojima se one hrane su zavučeni u rupe, prosto ta zona potrage za hranom se proširila i logično da će dospeti u urbanizovanije područje“, objasnio je medijima Budimir Grubić, direktor  JKP „Veterina Beograd“.

Izvor: 192_rs

Divlja svinja “surfuje” Dunavom u Beogradu – tužan prizor na koji je svako imao foru (FOTO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

125 Shares
125 Shares
Share via
Copy link