Lifestyle

Kreativne ideje za prvi sastanak

Nije lako odabrati mesto za prvi sastanak sa osobom koja vam se dopada. Evo nekoliko  ideja za sve one koji ne žele da se drže ustaljenih obrazaca i koji planiraju da na kreativan način iznenade svoju simpatiju na prvom sastanku.

Piknik

Prošetajte po parku ili nekom drugom skrivenom kutku, a posle toga napravite piknik. Dovoljno je da ponesete sendviče, sok i desert i sve je spremno za vašu zabavu u prirodi.

prvi-sastanak-piknik

Luna park

Luna park je idealno rešenje za prvi sastanak. Možete da birate između mnoštva zabavnih aktivnosti – ringišpil, vožnja autićima, rolerkoster, kuća smeha ili kuća strave. Šta god da odaberete, uživanje je zagarantovano.

prvi-sastanak-luna-park

Ples

Uplatite čas plesa za početnike i iznenadite osobu koja vam se dopada ovom jedinstvenom zabavom. Verovatno ćete napraviti dosta pogrešnih koraka, ali to će vas nasmejati i ostaće vam u lepom sećanju.

prvi-sastanak-ples

Zoološki vrt

Poseta zoološkom vrtu može da bude zanimljiva i nezaboravna. Ovde  vam niko  ne smeta, pa možete na miru da razgovarate sa dečkom ili devojkom koji vam se dopadaju. Na zaboravite da se fotografišete sa zanimljivim životinjama, kako biste jednog dana imali lepu uspomenu.

prvi-sastanak-zooloski-vrt

Igralište

Igrališta nisu samo za decu. Svratite na jedno, vratite se u detinjstvo i ludo se zabavite. Ispričaćete se i upoznati, a pritom ćete i uživati, pošto vam ovde sigurno neće nedostajati zabavnih aktivnosti.

prvi-sastanak-igraliste

Paintball

Za sve one koji su avanturističkog duha, paintball je savršen odabir za nezaboravan prvi sastanak. Malo ćete se umoriti, ali sigurno ćete se provesti fantastično i nećete moći da dočekate sledeću priliku za druženje.

prvi-sastanak-paintball

Kuglanje

Pronađite dobru salu za kuglanje i zabava može da počne. Uz igru, možete da pričate o svemu i da se bolje upoznate, a da vam ne bude dosadno. Kad završite, slobodno zakažite i revanš, to vam je siguran drugi sastanak.

prvi-sastanak-kuglanje

Karaoke

Bilo bi idealno da znate da pevate, pa da dečka ili devojku koji vam se dopadaju zadivite svojim glasovnim sposobnostima. Međutim, čak i ako vam pevanje nije jača strana možete da odete na karaoke, dobro ćete se nasmejati, a druga strana će sigurno ceniti vašu kreativnost.

prvi-sastanak-karaoke

Poseta muzeju ili galeriji

Poseta galeriji ili muzeju je pravi odabir za ljubitelje umetnost. Prošetajte, pronađite neku zanimljivu postavku ili izložbu i sastanak može da počne. Kada završite sa razgledanjem umetničkih dela, možete da odete na večeru, pošto ćete sigurno imati dosta tema za razgovor.

prvi-sastanak-galerija

Sportske aktivnosti

Mini golf, tenis, košarka ili bilo koji drugi sport mogu da budu savršeno rešenje za prvi sastanak. Kroz igru ćete dobro upoznati dečka ili devojku koji vam se dopadaju, neće vam biti dosadno i sigurno ćete hteti da ponovite ovo iskustvo.

prvi-sastanak-sportske-aktivnosti

 

 

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

99 Shares
Share via
Copy link