Horoskop Horoskopski znakovi

Kraljice šarma i ljupkosti: Otkrijte sve o ženama Vagama

Žena Vaga je sinonim za pravednost, pravdu i ravnotežu i krase je savršena sposobnost rasuđivanja, besprekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju pa vole biti okružene prijateljima i porodicom. Harizmatična je i očaravajuća zbog čega neverovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću ličnost koja je mešavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim, uvek je otvorena za razmišljanja pa će zbog svoje dobroćudne naravi priznati sopstvene greške ako je logičnim objašnjenjem možete uveriti da je pogrešila.

Ljubav

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srca i svežega cveća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu. Ali umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći šta joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti podršku i savet. Telesno uživanje doživljava kao mentalnu vežbu i voli dobro da prouči šta partner voli u krevetu. Ljubiteljka je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku pre samog čina.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno vagaju mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, na primer kad ne može izabrati koji film želi da gleda. Ali njeno kolebanje u stvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir svoj ukus, potrebe i želje, paziće i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svom poznatom osećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava da upoznaje ljude s kojima ima zajednička interesovanja. Neraskidivo prijateljstvo najpre će doživeti s Lavom ili Strelcem.

Izgled

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvek samo svoja. Njene spoljne karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionista i uvek je sređena, uredne frizure i njen celokupni autfit uvek je uravnotežen i suptilan.

Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema šta da obuče ili da je obukla nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odevne kombinacije izdvojiti vreme. Urođeno joj je da zna kako se obuče za svaku priliku i kako da se predstavi u najboljem svetlu gde god bila.

Jutarnjim merenjem temperature možte sami da proverite da li vaša štitna žlezda funkcioniše kako treba

Stil

Vaga obožava modu, ali neće je slepo slediti, već će poslednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se obuče kao i svi ostali ova kreativka imaće na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je reč o dobrim, kvalitetnim farmerkama i posvetiće se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Ne voli da preteruje s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i prošaranu svetlim pramenovima. Šminka je lagana, prirodna i svetlucava, a u toaletnoj torbici neizostavan je sjaj za usne s voćnim ukusom. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli da miriše lepo.

Stil kupovine

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile da li da kupi određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj prodavnici Vaga će se zbližiti s prodavcem i uvek ga pitati za savet.

Zašto Vage vagaju kada se udaju?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
344 Shares
344 Shares
Share via
Copy link