Magazin Srbija

Nagrađivani policajac postao kamiondžija: Policijom vlada korumpirana bagra – od vrha do kraja!

„Gadi mi se da radim u službi. Odlučio sam i presekao. Bolje voziti kamione, nego raditi sa korumpiranim kolegama i stranački postavljenim nesposobnim starešinama“ napisao je bivši policajac Novica Bačić u svojoj ispovesti.

Imajući u vidu brojna hapšenja policajaca nakon afere Belivuk, u kojoj je potvrđena veza države i kriminala, ispovest Novice Bačića, bivšeg ispektora za suzbijanje narkomanije u PU Bor, koji je napustio službu i otišao da vozi kamione po Evropi, uklapa se u opštu sliku stanja u društvu do kojeg nas je doveo režim Aleksandra Vučića.

Bačićevu ispovest, preneo je zamenik predsednika Pokreta za bezbednu Srbiju, Vladimir Savić, u svom Fejsbuk statusu:

– Završio sam 33 klasu, 2 vod, SŠUP, radio sam u PU Bor do pre četiri meseca. Službu sam napustio zato što mi se ogadila profesija za koju sam se mukotrpno školovao četiri godine, sa četrnaest godina se odvojio od roditelja, da bi me sada jahali kao konja nepismeni oficiri sa završenim kursevima i pedagoškim fakultetima – započinje Bačić.

Zašto je Novica Bačić inspektor za suzbijanje narkomanije u PU BOR, pre 4 meseca oktobar 2020, napustio službu kao…

Posted by Vladimir Savic on Wednesday, 17 February 2021

 

On kaže da policijom vlada „korumpirana bagra od samog vrha do kraja“.

– Ko kaže da ovo u PU Bor nije istina, neka me slobodno pozove i pita. Radio sam narkomaniju deset godina, da bi sada dva čoveka u gradu Boru prodavala drogu kao da je samo u Boru legalizovana prodaja. O zapošljavanju kumova, sestara, braće,snajki itd… u službi da ne pričamo – izjavljuje Bačić.

Bačić se zahvaljuje službi koja ga je, kako kaže, „hranila sve ove godine“, ali joj do nekog boljeg vremena poručuje doviđenja.

– Nagrađivan ne znam koliko puta i nikada kažnjavan, ali radio sam sa go*nima korumpiranim koji i dan danas rade, svi to znaju i svi okreću glavu. Deset godina radio sam na poslovima suzbijanja narkomanije, skoro dve godine kao vođa intervetne patrole u Boru. Razlog napuštanja posla vrlo prost, korupcija, mito, šikaniranja, postavljanje na radna mesta iz koristi i familijarne strukture, jednostavno zgadila mi se služba.

Bačić kaže da se školovao da bude policajac, a da su postali đon, prenosi Direktno.

– Umesto radi mi se u službi, počeo sam da mislim i osećam GADI MI se da radim u službi. Odlučio sam i presekao, bolje voziti kamione, nego raditi sa korumpiranim kolegama i stranački postavljenim nesposobnim starešinama – zaključio je Bačić u svojoj ispovesti.

Jebaću vam majku kad dođem na vlast: Policajac koji je 2012. hapsio Dijanu Hrkalović o njenim pretnjama, aferama i maltretiranju kolega

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kako si mogao sa srednjom školom da radiš kao inspektor u suzbijanju narkomanije? U ovoj priči nešto ne štima.

OGLAS

14K Shares
14K Shares
Share via
Copy link