Beograd Vesti

Hvale se po Instagramu snimcima i fotkama, pa im na korona žurku upadne komunalna!

Načelnik beogradske Komunalne milicije, Ivan Divac, izjavio je da učesnici korona žurki kače slike i video snimke na društvene mreže, dodajući da im je “Instagram omiljen da se pohvale, verovali ili ne”, što olakšava da se pronađu.

“Problem su nam obično vikendice koje nemaju komšiluk i koje su na nekim izolovanim mestima, jedini način da nađemo takvo mesto su nam dojave građana”, rekao je Divac.

On je naveo da su poslednjih četiri, pet velikih žurki otkrili na osnovu prijave građana i da takav odnos građana raduje.

“To nije cinkarenje, već relativno mali broj ljudi u odnosu na broj koji živi u Beogradu sve nas ugrožava i dovodi u situaciju da ceo vikend budemo zatvoreni”, rekao je Divac.

Po stanovima se ne prave žurke u meri u kojoj su očekivali.

“Kada je krenulo vanredno stanje i kada su krenula okupljanja po stanovima, komšije su to masovno prijavljivale jer ne mogu da spavaju i shvatili su da je lakše da to prave u improvizovanim ugostiteljskim objeketima ili vikendicama”, rekao je Divac.

Autor: Beta, TV Pink

Kuće – kafići: Platiš 200 dinara, uđeš na šifru, diskrecija zagarantovana. Verovatno i korona

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link