Lifestyle

Koliko možete zaraditi kao Deda Mraz u Srbiji?

Čuveni dekica se može iznajmiti u Novom Sadu, Beogradu, a ima i onih koji svoje usluge nude širom Srbije. Novosađani mogu da iznajme, na primer, Deda Mraza sa balonima. Dok on pravi deci čarobne figure od balona, ujedno ih i animirai priča im uzbudljive priče. Dete dobija na poklon Sneška od balona, igračku po želji, a Deda Mraz mu može uručiti i paketić koji ste vi spremili. Uz to ide i novogodišnja animacija dece, a sve zajedno iznosi 1.300 dinara.

Postoje i sajtovi koji nude usluge po danima, pa tako nije isto ako dekicu iznajmite 31. decembra ili nekog drugog dana, a usluge stu striktno definisane. To znači da nije ista cena ako Mraz animira dvoje dece i više od troje, jer se podrazumeva da što je više dece prisutno to je i cena veća. Luksuz da vam dođe u kuću i dedina lepša polovina, Baba Mrazica, koštaće vas više od 11.000 dinara. Podrazumeva se da će cena biti veća ukoliko dođe i patuljak. Na istom sajtu pronašli smo da Deda Mraz pruža usluge i za odrasle, tu su u ponudi žurke i Tim bilding za odrasle. Ni treće doba neće biti uskraćeno, jer im njihov vršnjak, Deda Mraz, nudi sećanje na štafetu mladosti. Najveća cena je za uslugu organizovanja novogodišnje žurke, čak 59.000 dinara.

deda-mraz-cenovnik
http://bronzic.com/

Deda Mraz je mislio na sve, pa i na estetiku. Što se tiče dizajna možete sami da birate kreaciju ili odelo za Deda Mraza. Ono može da bude tradicionalno crveno, svečano zeleno ili u retro – bež kolornim varijantama.

<<< Idi na prethodnu stranu     Idi na sledeću stranu  >>>

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
24 Shares
Share via
Copy link