Horoskop Horoskopski znakovi

Koliko brzo muškim zodijacima dosadi u vezi i kako horoskop utiče na njihovu posvećenost

raskid

Da li ste se ikada zapitali koliko brzo muškarcima dosadi u ljubavnoj vezi? Na to utiču brojni faktori, počevši od stvari vezanih za odnos između vas dvoje, preko njegovih dugoročnih ciljeva, pa do… astrologije!

Otkrijte koliko brzo mu dosadi u vezi, u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka!

Ovan

Muškarac Ovan je dinamičan muškarac, koji uvek traži nešto novo. On želi nešto i želi da se to dogodi „odmah“! Morate se naoružati strpljenjem da biste mogli da idete u korak sa njim.

Bik

Bik je veran čovek, koji ulaže osećanja i koji ostaje uz vas. On čak ni ne shvata kada je toliko uključen u vezu. On nije tip koji uvek teži nečem novim, tako da mu nikada nije dosadno i teži toj poznatoj udobnosti.

Blizanci

Muškarac Blizanac preferira prolazne veze i prilično brzo mu dosadi stabilnost. Njegovoj dvostrukoj prirodi uvek su potrebne nove stvari i želi da pobegne od rutine.

Rak

Ako ste ikada poznavali Raka, već znate da je on porodično orijentisana i posvećena osoba. Jednom kada odluči da si ti “ta”, ostaje sa tobom zauvek. Obožava stabilnost i uvek želi da oni oko njega budu srećni.

Lav

Lav je strastven znak koji voli da bude u vezi. Potreban mu je uključen partner, koji će mu posvetiti mnogo vremena i koji će ga držati na oprezu. Inače, on ima tendenciju da mu sve prilično brzo dosadi.

Devica

Rođena Devica je pažljiva i organizovana. Uvek je u toku zbivanja i ništa joj ne dosadi tako brzo kao ostalim znacima. Ali on takođe želi da vidi i da je partnerka angažovana, i više voli da bude sam nego sa pogrešnom osobom.

Vaga

Muškarac Vaga voli da se oseća dobro i da bude zaljubljen. Potreban mu je partner koji će mu dati emocije i naterati ga da oseti „leptiriće u stomaku“. U suprotnom, on se dosađuje i traži sledeću moguću vezu.

Škorpija

Škorpija je misteriozna i ima tendenciju da više završi u vezama za jednu noć. Veza mu ne dosadi brzo, jer čini sve da atmosfera bude zanimljiva.

Strelac

Strelac je jako angažovan i prisutan u vezi, ali želi da vidi isto od druge osobe. Ako ovo ne odgovara njegovim potrebama, odmah recite „STOP“. Ne može da podnese da bude u blizini nekoga ko mu ne pomaže da evoluira.

Jarac

Jarac zna da veza zahteva posvećenost i rad. On je lojalan i posvećen partner koji ostaje uz vas i želi stabilnost. Ne dosadi se prebrzo i uvek se trudi da vam izmami osmeh na lice.

Vodolija

Vodolija je neka vrsta enigme kada su u pitanju odnosi. Nikada ne znate koje su njegove prave namere i kakva osećanja gaji prema vama. Ne može da podnese da se oseća zatvoreno, jer to povezuje sa dosadom i monotonijom. Dajte mu slobodu i sa vama će biti najsrećniji.

Ribe

Muškarcu Ribi je potrebna zdrava i harmonična veza. U suprotnom, dosadi mu da pokušava i radije ide dalje.

Izvor: Sensa

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
54 Shares
Share via
Copy link