Horoskop

Ribice za Devicu, mačka za Jarca: Koji ljubimac je idealan za vaš horoskopski znak?

pas-ljubimac
Foto: Ilustracija

S obzirom da svaki znak Zodijaka ima svoje karakteristike i navike, da li ste se ikada zapitali koji kućni ljubimac ide uz koji horoskopski znak? Evo odgovora,

Ovan

S obzirom na to da su ovo osobe koje nikada ne miruju, njima je potreban i takav kućni ljubimac. Na primer, veliki pas, najbolje lovačke rase, koji voli da trči, pliva i da se po ceo dan igra. I velika pudla je za njih jer je takođe puna energije, čak do duboke starosti.

Bik

Bikovi su vrednice koje ne drži mesto, te će uz psa kojem trebaju duže šetnje tokom dana uživati. Hrt, na primer, ili doberman, idealan je za njih jer je izdržljiv i potrebno je da se kreće što više, piše Alo.

Blizanci

Blizanci vole da pričaju te bi papagja uz njih brzo i sam progovorio i to bogatim rečnikom. Ostale ptice ne dolaze u obzir je su oštroumnim Blizancima dosadne.

Rak

Bilo koju životinju da rak odabere prema njoj će se odnositi kao prema svom detetu, zato se preporučuje neka manja rasa pasa, čivava, mini pudla, pinč, pomerijanac… sve kuce koje Rak može da ponese svuda sa sobom.

Lav

Lav voli da bude u centru pažnje te je za njega idealna velika pudla koja će uvek biti ošišana tako da svi gledaju u nju kada su u šetnji. Kineski pas bez dlake takođe dolazi u obzir.

Devica

Oni ne mogu da podnesu nered u svom stanu, dlake ili razbacane igračke, što neki kućni ljubimci ostavljaju za sobom, zato je akvarijum sa ribicama idealan za Devicu.

Vaga

Ako kod nekoga u stanu zateknete persijsku mačku ili bilo koju drugu prelepu macu, onda znajte da ste u kući Vage. Sve oko njih mora biti lepo pa i kućni ljubimac.

Škorpija

Škorpije vole reptile, ali i mistične mačke. Ono što nikako nije za škorpiju su male, slatke kuce jer će im brzo dosaditi, osim ako nemaju neki specifični karakter.

Strelac

Ovi avanturisti vole da putuju i da ne budu mnogo kod svoje kuće, zbog čega im i treba manje zahtevan kućni ljubimac. Akvarijum sa ribicama ili papagaj kojeg može da pričuva i neko iz komšiluka.

Jarac

Oni ne vole da gube vreme, ne vole da rade ništa što nije korisno, a šetnja psa za njih je akcija bez smisla. Zato im se savetuje manje zahtevna mačka, ili kanarinac jer od njega stvarno ima koristi – on divno peva.

Vodolija

Oni obožavaju životinje, a neguju ih sa toliko strpljenja i ljubavi da su u stanju da privole mačku i psa da se igraju zajedno, a baš tu kombinaciju često i imaju u svojoj kući.

Ribe

Nežne duše vole nežne životinje. Zato bi trebalo da razmisle o nekoj pufnastoj maci, ali i zecu koji može da se mazi ceo dan, piše ekspres.net.

Ovi znakovi nisu suđeni jedno drugome

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link