Horoskop Horoskopski znakovi

Koji horoskopski znaci najviše lažu?

Jarac

Generalno, jarčevi ne vole da lažu i da iskrivljuju istinu. Sa druge strane, u određenim situacijama, skloni su rastezanju istine kako bi postigli neki cilj. Na primer, ako im je cilj da se približe sagovrniku, preuveličaće svoju ljubav prema nečemu što sagovornik voli, ili će na dodati sebi po koji poslovni uspeh na razgovoru za posao.

Vodolija

Ovaj vodeni znak retko laže iz više razloga. Ili su suviše lenji da izmisle detalje svoje lažne priče, ili čest zaborave šta su slagali. Stoga su njihove retke laži potpuno bezopasne i nemaju za cilj ličnu korist ili da povrede drugu osobu, te su vrlo često produkt slučajnosti i zaboravnosti.

Možda slažu za svoje planove, na primer, kako kreću od sutra na dijetu, a vi ih vidite kako bez ustručavanja sutradan jedu čokoladu.

Ribe

Osetljive i fine Ribe će samo slagati za svoje utiske u situacijama u kojima prava istina može povrediti drugu osobu. Ili će tako preformulisati svoje izjave da niste sigurni da li je reč o dobrim stvarima ili lošim.

Na primer, na pitanje da li ste se ugojili, Riba će odgovoriti nešto dvosmisleno na primer, kako ona nije primetila jer se stalno viđa sa vama ili vam nikada neće reći da ste joj dosadili, već da ona nije raspoložena za druženje.

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

400 Shares
400 Shares
Share via
Copy link