Koji horoskop znakovi vladaju svetom?

0
predsednik-horoksop
pixabay.com

Sudeći prema aktuelnim dešavanjima samo nekoliko horoskopskih znakova ima snage da vlada svetom.

Donald Tramp  

Donald Tramp je rođen 14. juna 1946. godine u 10:54. On je govornik i veoma snalažljiv u verbalnom nadmetanju tako da vrlo lako može da nadmudri svakog protivnika. On je je veoma kontraverzna javna ličnost koja je izgleda rođena da vlada i pobeđuje. Izraženi znak Blizanaca ima moćnost da vrati stari ugled američkim novinskim kućama ali i da vrati stari sjaj američkoj automobilskoj industriji.

[fliiby]https://flii.by/file/y9nxwl99ijx/[/fliiby]

Ima optimizam, uspeh, pobedničko držanje i osvajačku harizmu.

“Osim što je njegov Ascendnet na 29 stepenu Lava (stepen predsednika) i vladar njegovog Ascendenta, Sunce, nalazi se u 10 polju što je treći pokazatelj za visoka dostignuća, možda i do mesta predsednika SAD. Znači, ukoliko ga njegovi neprijatelji ne pošalju dva metra ispod zemlje, narod Amerike će ga poslati u Belu kuću, na mesto predsednika SAD- a. Mada, i tada bi bio sklon napadima i atentatima. Naime, Donald Tramp ima oštar jezik kojim seče svoje neprijatelje, a oni sigurno neće sedeti skrštenih ruku nakon javnih prozivki.” Predviđali su astrolozi još pre nego što je došao na čelo SAD-a.

Donald Tramp će uvek  biti svestan svojih zasluga i mesta na kojem sedi, te će se uvek ponašati u skladu sa tim. Ponekad ćemo videti i preterivanje u tom sjaju i blještavilu koje će biti na ivici kiča i preterivanja. On je šoumen koji stoji na pozornici i on živi za aplauz.

[fliiby]https://flii.by/file/ysjoe93vxaf/[/fliiby]

Ako to horoskopk kaže za prvog čoveka SAD-a, šta kaže za prvog čoveka Rusije?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here