predsednik-horoksop
pixabay.com
Horoskop Horoskopski znakovi

Koji horoskop znakovi vladaju svetom?

Sudeći prema aktuelnim dešavanjima samo nekoliko horoskopskih znakova ima snage da vlada svetom.

Donald Tramp  

Donald Tramp je rođen 14. juna 1946. godine u 10:54. On je govornik i veoma snalažljiv u verbalnom nadmetanju tako da vrlo lako može da nadmudri svakog protivnika. On je je veoma kontraverzna javna ličnost koja je izgleda rođena da vlada i pobeđuje. Izraženi znak Blizanaca ima moćnost da vrati stari ugled američkim novinskim kućama ali i da vrati stari sjaj američkoj automobilskoj industriji.

[fliiby]https://flii.by/file/y9nxwl99ijx/[/fliiby]

Ima optimizam, uspeh, pobedničko držanje i osvajačku harizmu.

“Osim što je njegov Ascendnet na 29 stepenu Lava (stepen predsednika) i vladar njegovog Ascendenta, Sunce, nalazi se u 10 polju što je treći pokazatelj za visoka dostignuća, možda i do mesta predsednika SAD. Znači, ukoliko ga njegovi neprijatelji ne pošalju dva metra ispod zemlje, narod Amerike će ga poslati u Belu kuću, na mesto predsednika SAD- a. Mada, i tada bi bio sklon napadima i atentatima. Naime, Donald Tramp ima oštar jezik kojim seče svoje neprijatelje, a oni sigurno neće sedeti skrštenih ruku nakon javnih prozivki.” Predviđali su astrolozi još pre nego što je došao na čelo SAD-a.

Donald Tramp će uvek  biti svestan svojih zasluga i mesta na kojem sedi, te će se uvek ponašati u skladu sa tim. Ponekad ćemo videti i preterivanje u tom sjaju i blještavilu koje će biti na ivici kiča i preterivanja. On je šoumen koji stoji na pozornici i on živi za aplauz.

[fliiby]https://flii.by/file/ysjoe93vxaf/[/fliiby]

Ako to horoskopk kaže za prvog čoveka SAD-a, šta kaže za prvog čoveka Rusije?

Luftika

Share Tweet Share Share Follow