Film Lifestyle

Ko pobeđuje “Ratovi zvezda” ili “Džejms Bond”?

Svetski mediji provociraju „rat“ između novih filmova, postavljajući pitanje koji će biti popularniji “Džejms Bond” ili „Ratovi zvezda“.

Ove jeseni u bioskope stižu 2 visokobudžetna filma. U oktobru će biti pušten novi “Džejms Bond” avantura „Predosećaj“. Taman kad se “slegne prašina”, ljubitelji akcije 18. decembra mogu pogledati novi film “Ratova zvezda”. Glumac Danijel Krejg je brzo demantovao informaciju da će glumiti u filmu „Ratovi Zvezda: Epizoda 7: Buđenje sile“.  Dezinformacija je nastala kada je Sajmon Peg na premijeri filma „Man Up“ u Londonu rekao novinarima da nije on bio stormtruper već Danijel Krejg.

bond-1

Šta je zajedničko ovim blokbasterima osim ogromne popularnosti i budžeta od pola milijarde dolara i zbog čega ih dovode u vezu? Jedan od razloga za to je što će sada biti 7  filmova “Ratova zvezda”, a već je poznato da je najčuveniji agent na planeti broj 007. “Operacija Svemir” je objavljena 1979. godine, a mnogi smatraju da je napravljena kao direktan odgovor na uspeh koji su “Ratovi zvezda” imali 1977. Zanimljivo je to da su zvuci koji se koriste u filmu “Ratovi zvezda”snimljeni u studiju “Pinevood” u Londonu, tamo gde je pucao čuveni agent. Imajući ovo u vidu, jasnije je zbog čega svetski mediji porede ova 2 filma pred njihovo pojavljivanje u bioskopima.

ratovi-zvezda

 

Marina Mandažić

Izvor: www.timeout.com

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share