Svet

Klinton u pedofilskom skandalu veka: Procurele fotografije sa Epštajnovom žrtvom

Klinton Epštejnova žrtva

Britanski Dejli mejl objavio je ekskluzivne fotografije na kojima nekadašnji lider SAD-a Bil Klinton uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, Džefrija Epstajna.

Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sedi i osmehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Devojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu u predsedničkoj trci.

Klinton, koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

Osumnjičena “madam” Gislejn Maksvel, koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvel regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen, prenosi Dejli mejl.

Epstajn i Maksvel, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvel.

Da podsetimo, Džefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog avgusta u zatvoru.

Širi noge, maco! Jeb*š trud, talenat i obrazovanje!

OGLAS

PARTNERI SAJTA


371 Shares
371 Shares
Share via
Copy link