Magazin

Stotine kesica marihuane palo na centralni trg u Tel Avivu, prolaznici oduševljeni (VIDEO)

kisa marihuane

Stotine kesica marihuane pale su ove nedelje sa neba na centralni trg Tel Aviva, na radost zanemelih prolaznika.

“Krajnje je vreme, draga braćo. Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne, to je zeleni dron, koji besplatno deli marihuanu”, napisala je grupa “Zeleni dron” u kriptičnoj poruci u aplikaciji “Telegram”, javljaju izraelski mediji, a prenosi 021.

Stotine kesica bačene su s drona, na radost prolaznika koji su požurili da pokupe pakovanja marihuane od po dva grama na Rabinovom trgu, ispred gradske kuće Tel Aviva.

Dvoje ljudi koji su bili upravljali bespilotnom letelicom zaustavila je policija, a lokalni mediji prenose da su oni potom i uhapšeni.

Ali “mana s neba” ne bi trebalo da se time zaustavi. “Zeleni dron” je najavio da će se projekat “Kiša marihuane” nastaviti svake nedelje na drugoj lokaciji u Izraelu, gde će s neba pasti ukupno jedan kilogram te droge.

Iako je Izrael odobrio izvoz medicinske marihuane, proizvodnja, prodaja, kupovina i upotreba te “meke droge” u “rekreativne svrhe” i dalje predstavljaju prekršaj.

Stres kod slonova lečiće marihuanom

Bojana Savić

Bojana Savić

Zaštitnica šuma i živog sveta u njima. Neprijatelj bahatih, pohlepnih, moćnih. Naturam expellas furca, tamen usque recurret!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


20 Shares
Share via
Copy link