Horoskop Horoskopski znakovi

Kineski horoskop za 2022. godinu donosi sudbinske ljubavi i neočekivane dobitke

plava-nezna-devojka

Ova 2022. godina je godina Ren Jina, Vodenog Tigra, koji će obeležiti kinesku Novu godinu. Šta to znači za vaš kineski horoskopski znak?

Predviđanja zodijaka za svaki znak su u nastavku. Nova godina se slavi da bi imali nove šanse. Novi početak. Želite nove stvari za sebe.

Život će vam bacati i prilike i poteškoće. Ali morate biti spremni da se suočite sa svime što vam se da. Oni koji se trude i imaju cilj pred sobom biće uspešni.

Godina Vodenog Tigra 2022. počinje 1. februara 2022. i završava se 21. januara 2023. godine.

Prema feng-šui analizi sudbine, poznatoj kao Četiri stuba sudbine, kada se elementi mešaju i sudaraju, voda i drvo, koji simbolizuju mudrost, odnosno hrabrost, dva su najvažnija aspekta ove godine.

Ova kombinacija komponenti označava novi početak u novoj godini.

Prateći savete i smernice feng-šui principa, možete izbeći težak period koji donosi Godina Tigra i ublažiti njene negativne uticaje pa čak i napredovati.

Evo šta vam sprema 2022. na osnovu vašeg kineskog horoskopskog znaka.

Pacov

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 ili 2020)

Ove godine, vaš fokus treba da bude na samousavršavanju i postignuću. Ostanite mirni. Održavajte svoju fizičku i mentalnu ravnotežu uz zdravu ishranu i vežbanje.

Zbog svog uspeha možete postati samozadovoljni i zanemariti svoje zdravlje. Dakle, preduzmite mere predostrožnosti. Imaćete izazove, ali ćete moći da ih savladate. Bilo bi korisno da trošite novac samo na osnovne potrebe.

Ovo je takođe godina da ostvarite svoje ambicije. Steći ćete nove prijatelje. Samci mogu privući nove osobe u svoj život, dok parovi moraju pažljivo ‘žonglirati’ svojim vremenom kako bi ga imali dovoljno za sebe.

Srećne boje: crvena i plava.

Rođene u znaku Bika, Raka, Vage i Jarca su devojke iz snova i muškarci ih obožavaju

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

355 Shares
355 Shares
Share via
Copy link