Magazin Poznati

Kijanu Rivs inkasirao 315 miliona $, većinu bogatstva podelio, jer mu je neprijatno koliko zarađuje 

Kijanu Rivs
Foto: Instagram / keanureevesofficial

Čuvenog glumca Kijanu Rivsa svi pamtimo po sjajnim ulogama u jednoj od najuspešnijih trilogija svih vremena – “Matriksu”, kao i legendarnoj akciji iz 90-ih godina – “Brzina”, a tokom karijere zaradio je vrtoglavih 315 miliona dolara.

Ovaj holivudski superstar prošlog meseca je napunio 58 godina, ali i dalje mami uzdahe pripadnica lepšeg pola širom planete, jer izgleda zaista sjajno.

Međutim mnogi ne znaju da Kijanu važi za jednog od najvelikodušnijih glumaca u filmskoj industriji, pa je ovaj veliki filantrop najveći deo svog bogatstva podelio.

Njegov prijatelj je to otkrio za The Post, a kao razlog naveo je da je glumcu jako neugodno što toliko zarađuje.

– To je nešto zbog čega je njemu jako neugodno. Većinu tog novca Kijanu je podelio ljudima kojima je potrebno i to samo retki znaju.

On je i te kako svestan koliki je srećnik, ali za razliku od ostalih holivudskih megazvezda, ne uzima to zdravo za gotovo – rekao je on.

Glumac je tako u decembru donirao 70 posto zarade od svog filma “Matriks” za istraživanje i pronalazak leka za obolele od leukemije, piše Stil Kurir.

Osim toga, uživa u kupovanju poklona svoji saradnicima, porodici i dobrotvornim organizacijama.

Tako je dao 20 hiljada dolara bonusa iz svog džepa jednom zaposlenom na setu “Matriksa”, koji se našao u finansijskom problemu.

Takođe, dvanaestorici kaskadera iz filma “Matriks Reloaded” poklonio je Harley Davidson motore, a na snimanju četvrtog nastavka Džona Vika poklonio je članovima svoje kaskaderske ekipe skupocene satove Rolex Submariner s ličnom posvetom.

Kijanu je na glasu kao jedan od glumaca s kojim svi žele da rade, ne samo zbog svoje dobrote, već i zbog činjenice da nikoga ne potcenjuje i sve smatra jednako važnim za uspeh samog filma.

Izvor: Stil Kurir

Kijanu Rivs je velika faca, iznenada se pojavio na venčanju potpunih neznanaca i zakuvao zabavu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.9K Shares
3.9K Shares
Share via
Copy link