devojka-horoskop-5
Pixabay.com
Horoskop Horoskopski znakovi

Karakteristike Devica i odnosi sa drugim znacima

Device su rođene krajem leta i kao da su požnjele sve dobre osobine.

Device nisu svesne svog uticaja na druge jer nisu sujetne. Vode računa o sebi, vežbaju i zdravo se hrane. Jednostavno su uvek spremne. Obično su tihe ali privlače pažnju, ne ostanu neprimećene.

Device su obično nežne i prijatne, i očaravajuće. Vole a je sve organizovano, ali ne u smislu da kontrolišu sve, već da je sve pripremljeno.

Device uživaju da pomažu drugima, a ako vide da je neko srećan to im je najveća nagrada.

Ne očekujte od osobe rođene u znaku Device da bude divlja i da luduje. Odvedite ih u muzej, zoološki vrt ili čak biblioteku. Volite svoju Devicu i biće vam vraćeno višestruko.

Ovan

Ovnovi su uporni i vredni samim tim dobro sarađuju sa Devicama kada je posao u pitanju.

Device vole da se osećaju ispunjeno kada rade, a Ovnovi naporno rade i žude za priznanjem. Iako je Devica zemljani znak a Ovan vatreni, u zavisnosti od rasporeda ostalih planeta , ta kombinacuija bi mogla da funkcioniše.

Možda Ovnovi devicama izgledaju kao radoholici ali dobro razumeju želju za stalnim novčanim prilivom.

Device lako uoče šta treba uraditi i prelaze na akciju čto Ovnovi znaju da cene. Što se tiče odnosa ova dva znaka u ljubavi, to može da bude dobar i snažan spoj.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share