Horoskop Horoskopski znakovi

Kakvu hranu vole znakovi zodijaka?

Želite li recept za pravu romansu? Evo nekoliko jestivih načina da očarate svaki znak…

OVAN

Pikantna jela su ovde pun pogodak. Pikantna i začinjena hrana povećava nivo endomorfina i podiže nivo adrenalina. Borbeno orijentisani Ovnovi vole osećaj žurbe i juriša.

BIK

Zvuči smisleno reći da Bikovi vole salatu jer su usko vezani za zemlju kao elemenat – i oni su definitivno u stanju da pokažu svoju halapljivost u slučaju kada im je ponuđena salata, ali samo ako je primamljivo dekorisana. Ukoliko im se ponudi i bogat desert, takođe ga neće odbiti.

BLIZANCI

Blizanci vole raznolikost, i u njihovom slučaju je pun pogodak spremanje novih jela tj. ne treba im spremati ista jela više puta u toku nekoliko uzastopnih nedelja. Ulaganje u „Kuvara“ je pametna investicija i pouzdan saradnik u spremanju kreativnih obroka ukoliko se želi udovoljiti Blizancima ali na brzinu. Nisu poznati po strpljenju.

RAK

Kolačići. Mafini. Sveže ispečena pita koja je još uvek vruća. Ukusno! Servirati ovo Raku pogađa pravo u njihovu suštinu i oni svoju sreću i pažnju usmeravaju ka onome ko ume da ih obraduje na ovakav način. Ako iko zna da podeli svoje zadovoljstvo sa drugima to su Rakovi.

LAV

Vatrenim znakovima treba prirediti nešto dramatično novo i na performativan način. Njima ne odgovara baš sve. Oni vole da im se priredi šou – kao npr. suši bar i to je, kada su Lavovi u pitanju, uvek najbolji izbor.

DEVICA

Šta god da joj se servira njoj je dobro. Nisu izbirljive. Ovo je znak zdravlja i fitnesa. Kod njih važi pravilo „jedi očima“, tako da je vizuelni utisak koji ostavlja obrok veoma bitan. Sve je u prezentaciji.

VAGA

Ovde važi parola „ravnomerne dijete.“ Bitno im je da su obroci pravilno raspoređeni, kao i da se sačuva linija. Takve su i po pitanju traženja partnera – idealan za njih je onaj ko može da jede a da ostane privlačan.

ŠKORPIJA

Za Škorpije je sam čin hranjenja uzbudljiv – drugim rečima one obožavaju da im se hrana donosi i da budu poslužene. Što se samog obroka tiče- treba im pripremiti nešto ukusno – bez obzira na kalorije i na to da li je obrok zdrav ili ne. Posle toga im se može ponuditi pomoć u sagorevanju kalorija…

STRELAC

Moto Strelca je „mnogo, više, najviše.“ Očigledno, nikada im ne treba ponuditi dijetalnu hranu. Ukoliko im se ponudi takva vrsta obroka misliće ili da ste sišli s uma ili da ste dosadni.

JARAC

Jarac voli da je sve po njegovom. Ne treba mu ponuditi ništa previše slatko, previše slano, previše ljuto, previše začinjeno – samo jednostavna hrana ga može usrećiti.

VODOLIJA

Pokažite im šlag – one ga obožavaju! Vodolije umeju da budu jako nastrane, a šlag je samo šlag na torti…

RIBE

Ribe vole laganu hranu – ništa što nije teško za stomak. Ribe se mogu zavesti škampima, ili, još bolje, toplom supom.

Deset stvari koje razume samo tipičan Bik

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

94 Shares
Share via
Copy link