zauzeta majka
Horoskop Horoskopski znakovi

Kakvi su horoskopski znaci kao majke

Zodijak kažu da postoje određene pravila u tome kakva će majka koja žena biti u odnosu na to kom horoskopskom znaku pripada. Pronađite sebe.

Ovan

Prednosti:

snažna, samosvesna, neustrašiva

Slabosti:

previše takmičarski nastrojena, razjarena, opsesivna, tašta

Mama Ovan je prava ratnica, pa svemu u životu pristupa kao da kreće u bitku. Majčinstvo nije za slabiće, a vi to nikada i nećete biti.

Uvek se snađete, s verom u sebe, a jedini šok može biti taj što sada jedno malo biće u potpunosti zavisi od vas. Inače uvek prvo mislite na sebe, pa je zato potrebno malo prilagođavanja jer beba je sad tu.

Ipak, koliko god obožavali svoje mezimče, vi ćete sami sebi uvek biti na prvom mestu jer ste vas dvoje ipak dve različite osobe.

A taj stav i nije tako loš, pogotovo za kasnije vaspitanje.

Bik

Prednosti:

racionalna, vredna

Slabosti:

materijalista, često menja raspoloženje, sujetna.

Mama Bik je stvorena i za posao i za uživanje. Prvo se pobrinete da je sve okej i onda sledi zabava. Vi ste tradicionalista, ali i avanturista, pa možete tako terati dete da uči i nedeljom, ali i da mu date da vozi motor sa samo 12 godina. Trudite se da decu učite lepom vaspitanju i manirima, da im uvek budete u fokusu, autoritet, ali i najbolji prijatelj. Sve dok vas deca ne obrukaju, nema nikakvih problema.

Blizanci

Prednosti:

radoznala, mladalačkog duha, kreativna, spremna na sve

Slabosti:

nedosledna, kontradiktorna, nestrpljiva, voli da pametuje Možda je stalno neizvesno, ali nikad nije dosadno sa mamom Blizancem.

Ukućanoi se uvek pitaju šta vam je na pameti i sve je moguće sa vama. Tako se možete odlučiti da je na primer odlazak na brod savršena prilika da se baš tu odgaja beba prvih meseci. Mozak vam uvek radi, pa ste vi u stvari najekscentričnija mama od svih u Zodijaku.

U kojoj državi i gradu bi trebalo da živite prema Zodijaku

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

260 Shares
260 Shares
Share via
Copy link