Horoskop

Kako Saturn utiče na vašu karijeru, ljubav i zdravlje

Planeta koja nanosi udarce i gasi svetlost, kako astrolozi često nazivaju Saturn, preko godinu dana šeta znakom Strelca i ostaje tu do decembra 2017. Ali, kao i uvek, svoj uticaj rasprostire po celom Zodijaku, donoseći manje ili više problema u određenim segmentima života ali i želju za traganjem i spoznajom, kao i svojevrsno otrežnjenje. Suština je u tome da Saturn ni slučajno nije tako negativan kao što se veruje, ali zahteva strpljenje i trpljenje, on je, zapravo, personifikacija stare izreke “ko zna zašto je to dobro”. Dakle, šta vam ova planeta, krećući se po Strelcu, donosi u narednih godinu dana?

OVAN

LJUBAV

Rođeni u ovom znaku konačno će, doduše na teži način, spoznati da životni moto “napad je najbolja odbrana” može biti poguban za partnerske odnose. Predstoji vam emotivna kriza, posle koje sledi veliki preporod. Moguće je da ćete ove godine stati na ludi kamen.

POSAO

Došlo vreme da počnete da usmeravate karijeru u drugom pravcu, bilo da je reč o promeni profesije ili radnog mesta. Iako je period vrlo povoljan, nemojte, kao što obično činite, donositi odluku na brzinu.

ZDRAVLJE

U narednih nekoliko meseci bićete skloni upalama i infekcijama, praćenim uvećanjem limfnih čvorova.

Pročitajte kineski horoskop za 2017.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Angelina Čakširan

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Add Comment

Click here to post a comment