Novi Sad

Kako pronaći savršen prostor za prenoćište u Novom Sadu?

Srpska Atina sa razlogom je jedan od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji. Gotovo nijedan grad se ne može pohvaliti toliko harmoničnim spojem mladalačke i tradicionalne energije i kulture. Novi Sad je nesumljivo bio savršen izbor za Evropsku prestonicu kulture, a vama predlažemo da se uputite u njegove krajeve i istražite sve što vas interesuje. Kako bi vam putovanje bilo što prijatnije, upotpunite ga smeštajem koji ispunjava sve vaše želje i zahteve. Sprovešćemo vas kroz najlakši način za pronalaženje smeštaja, njegovu široku ponudu i sve čari ovog vojvođanskog grada.

Poseta Novom Sadu

Ka Novom Sadu se možete uputiti u bilo koje doba goda i uvek ćete pronaći sadržaje i atrakcije vredne posete. Njegova povoljna lokacija neće vam zadati glavobolje na putu, pa svim prevoznim sredstvima možete do njega doći. Kao jedna od atraktivniji varijanti za dolazak izdvaja se plovidba Dunavom u okviru kruzing aranžmana. Na obalama Dunava imaćete priliku da uživate u brojnim aktivnostima, posmatranju zalaska sunca sa katamarana ili brodića ili sunčanju na omiljenoj plaži Štrand.Odatle se dalje možete uputiti ka Petrovaradinskoj tvrđavi, što vam posebno preporučujemo tokom letnjih meseci. Tada ceo grad bruji tonovima najvećih imena svetske i domaće muzičke scene, koja do ranih jutarnjih časova sviraju na EXIT festivalu.

Novom Sadu ne manjka ni kulturnih institucija i manifestacija, pa obavezno prođite hodnicima muzeja i galerija. Šetnja kroz prometnu Zmaj Jovinu ulicu ka Trgu slobode i spomeniku Svetozara Miletića ispuniće vas pozitivnom energijom i elanom zbog kog se turisti rado vraćaju u ove krajeve. Vedra atmosfera Dunavskog parka, spojena sa njegovim bajkovitim uređenjem, idealna je lokacija za predah od gužve i aktivnosti.

U neposrednoj blizini Novog Sada smešteni su brojni salaši, čija se ponuda mora iskusiti. Preporučujemo vam da do maksimuma iskoristite benefite dobre lokacije i isplanirate izlet do Sremskih Karlovaca ili Fruške gore. Nakon dugog dana istraživanja, pešačenja i dobre hrane, želja za udobnim krevetom biće neizmerna. Zbog toga ne smete zanemariti dobar smeštaj kada planirate odlazak u Novi Sad.

Na par klikova od savršenog smeštaja

Prenoćište Novi Sad nikada nije bilo lakše pronaći. Ponuda smeštajnih jedinica je ogromna i raznovrsna. Bez ikakvih problema smeštaj u Novom Sadu mogu obezbediti svi profili turista: od solo putnika, preko porodica na zajedničkom odmoru, pa do velikih grupa koje dolaze na kratkotrajni izlet. U gradu ćete pronaći više od 30 hotela sa luksuznim i nešto manje luksuznim sobama. Apratmana ima sve više iz dana u dan, a hosteli i prostrane vile su takođe su opcija.

Stan na dan je popularan vid smeštaja u Novom Sadu i on je najpovoljni za kratkoročne posete. Budžet koji ste zacrtali ne mora biti opterećen prenoćištem, cene variraju i mogu biti više nego povoljne. Za veća društva i vas koji ste raspoloženi za luksuzniji prostor, trosobna Lux vila u blizini Petrovaradina sjajan je izbor. Za 160 evra po danu 8 osoba može uživati u druženju pored bazena i potpuno opremljenim prostorijama za spavanje i ručavanje. Ova lokacija smešta vas u blizinu aktivnih plaža na Dunavu.

Ako pak želite pristupačan apartman, ali besprekorno sređen, pogledajte nešto poput jednosobnog apartmana Figuar. Nadomak je Futoškog parka, uz obezbeđen parking i prostor od 38 kvadrata, može ugostiti do 4 osobe i koštao bi vas svega 25 evra po danu. Moguće je pronaći i nešto jeftinija prenoćišta, ali budite spremni na skromniju kvadraturu i lokaciju dalju od centra grada. Na sredini ovih spektara čekaju vas apartmani poput dvosobnog apartmana Corner NS. Za spavanje u modernom i minimalistički uređenom stanu, nadomak Karađorđevog stadiona, potrebno je izdvojiti 45 evra po danu.

Sam proces rezervisanja veoma je prost, nakon unošenja osnovnih podataka i parametara bićete obavešteni o dostupnosti apartmana za koji ste se odlučili. Dopustite nama da brinemo o svemu, vi se fokusirajte na to da se što bolje provedete.

Ne možemo dovoljno puta ponoviti koliko je značajan dobar izbor smeštaja kada planirate svoje putovanje. On je vaša oaza mira i odmora nakon dugih i aktivnih dana, kada je potrebno da napunite baterije pred nove avanture. Dobro istražite ponudu, odlučite koja lokacija u Novom Sadu će učiniti da se osećate bezbedno i zadovoljno. Vama koji volite da budete u centru dešavanja više će prijati prenoćišta sa adresom što bližom centru ili Petrovaradinu, dok su apartmani na periferijama pravi izbor za porodice sa mališanima. Nadamo se da smo uspeli da vas oslobodimo makar jednog dela organizacije odmora. Na vama je samo da se što pre uputite u lepe vojvođanske predele.

Darko Damnjanović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link