Horoskop Horoskopski znakovi

Kako jesen utiče na vaš horoskopski znak?

Jesen je doba godine koje različito utiče na horoskopske znake. Šta nam zvezde priređuju ove jeseni, šta kaže horoskop?

Zapalite svoju vezu jednom od ovih jesenjih zabavnih aktivnosti prilagođenih po horoskopskom znaku, i vaša ljubavna iskra će goreti celu zimu!

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovan nije konvencionalno romantičan znak – tihe noći ispred vatre i večere uz sveće dovode Ovna do očaja. Njima je potrebna akcija i uzbuđenje, a kako adrenalin radi, tako i strast. Ovom znaku odgovara zapaljiva atmosfera fudbalske utakmice. Jedino što vam ostaje je da se nadate da će njihov tim pobediti – jedino što Ovan mrzi gore od dosade je poraz.

Bik (20. april – maj 20)

Kada je u pitanju romantika, Bik je tradicionalista. Jesenje jahanje na konjima, u nekom od etno sela, dovoljno je staromodan način da ih stavi – i drži – u raspoloženju. Pronađite udoban etno restoran za večeru, i ne štedite novce – ovaj znak voli kvalitet, i obično pretpostavlja da što više plate, više ćete dobiti.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizance uvek zanima šta se dešava na političkoj sceni, tako da bi intrigantno političko pitanje u dosadnoj jesenjoj večeri bilo pravi pogodak. Ne samo da im to daje priliku da ugase žeđ za znanjem, nego bi pokrenulo čitavu političku diskusiju. Ako možete izdržati ovaj razgovor, možete i uzeti srce svog Blizanca. Da li ste dorasli izazovu?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

325 Shares
325 Shares
Share via
Copy link