vaga-horoskop-ljubavna-sreca
Pixabay.com
Horoskop Horoskopski znakovi

Kako horoskopski znaci ispoljavaju bes?

Neke ljude je najbolje ostaviti na miru kad se naljute, a od drugih bežati brzo koliko nas noge nose čim primetimo da su se stvari otele kontroli. Ko je smiren i kad je ljut, a ko lomi sve pred sobom od besa?

Ovan

Ovan ima kratak fitilj i vrlo se lako iznervira. Oni ne provociraju druge, ali njih je lako iziritirati. Tvrdoglavi su, a kad nisu raspoloženi najbolje je skloniti im se s puta, ili hodati na prstima oko njih. I dok se lako naljute, isto se tako lako i odljute u kratkom roku. Oni su onaj tip ljudi koji vrlo brzo zaborave zbog čega su se uopšte i ljutili.
[fliiby]https://flii.by/file/32uocg6yie0/[/fliiby]

Bik

Suprotno od ovnova, bikovi imaju čelične živce. Nije ih lako razbesneti, međutim kad se to desi, onda nije dobro. Postaju pomalo pasivno agresivni i mogu potpuno da vas isključe iz života ako ste vi razlog ljutnji. Često neće ni priznati da su povređeni, pa je najbolje dati im vremena da srede emocije i da oproste.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share