Magazin

“Vrt dobre nade postao leglo beznađa za životinje”: Pretužne scene iz Beo Zoo Vrta (VIDEO)

tiktokerka-beo-zoo-vrt
Foto: Printscreen

Selidba Beo Zoo Vrta aktuelna je tema u srpskoj javnosti. Ako dugo niste bili na Kalemegdanu i posetili Vrt dobre nade, pogledajte snimke koje je napravila poznata tiktokerka Tina Grabež. Malo je reći da su poražavajući.

Tina Grabež je „ona stjuardesa s TikToka“, koja se proslavila zahvaljujući zanimljivim video sadržajima o svojim iskustvima na letovima.

Ipak, sad je proširila svoj raspon tema – deli savete o štednji, lepoti, ishrani, muško-ženskim odnosima, ali i aktuelnim vestima.

Tako je na najavu preseljenja Beogradskog zoo vrta s Kalemegdana otišla tamo da napravi video – i brzo je postao jedan od njenih najgledanijih i najkomentarisanijih.

„Prvi put sam u BG zoo vrtu posle 12 godina i zaista je pretužno. Neću se skoro vraćati ovde“, navela je uz snimak.

@tinagrabez

Prvi put sam u BG zoo vrtu posle 12 godina i zaista je pretužno😢 neću se skoro vraćati ovde #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan

♬ Stories 2 – Danilo Stankovic

Tina, kako kaže, inače ne podržava zoološke vrtove, smatra ih zatvorima za životinje koji su napravljeni da animiraju ljude.

„Vrt dobre nade je davno postao leglo beznađa za životinje – na čistom betonu, u zagađenom delu grada“, ističe u videu, pokazujući šta je videla tamo.

Srce jače od jaguara! Spomenik u Beo Zoo vrtu zauvek podseća na hrabru Gabi (FOTO)

Izvor: Nova.rs.

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
64 Shares
Share via
Copy link