Magazin Poznati

“Čekamo da sin poraste i sam sebi da ime, mi nikako da odlučimo već 7 meseci”

Kajli Džener
Foto: Instagram / kyliejenner

Sedmomesečna beba poznate influenserke i dalje bez imena, čekaju da poraste i “sam se nazove”.

Sin poznate influenserke nema ime, čekaju da poraste pa da ga sam sebi nadene ime.

Poznata influenserka Kajli Džener svetsku slavu je stekla u rijalitiju o porodici Kardašijan, a do sada je na svoj konto inkasirala više stotina miliona dolara.

Važi za jednu od najuticajnih ljudi na društvenim mrežama, na Instagramu ima više od 370 miliona pratilaca, a poznato je da je sa svojim partnerom, američkim reperom Travisom  Skotom, pre sedam meseci dobila prinovu.

Kajli Džener i travis
Foto: Instagram / kyliejenner

Međutim, i dalje nije poznato dečakovo ime, a čini se da ni Kajli nije u to sigurna.

Naime, ponosni roditelji su prvo mislili da klinca nazovu Vulf (Vuk), ali sad imaju veliku želju da mu promene ime, iako se zakonski i dalje tako zove.

– Zaista nismo imali ime. Mislila da će nam pasti na pamet kad ga vidimo. Ali nije – rekla je Kajli i dodala da ga je nazvala Vulf kada je trebala potpisati rodni list jer je “osećala pritisak”, piše Telegraf.

Čim je to učinila, shvatila je da nije zadovoljna izborom imena deteta, a sada je otkrila i da se njen partner Travis neprestano premišlja oko toga.

– Travis mu je već nekoliko puta menjao ime. Svidi mu se, a onda sutra opet želi da ga promeni. A ja sam rekla: “Ne možemo ovo ponoviti” – izjavila je ona i našalila se da sad čekaju “da maleni naraste i sam sebi da ime”.

Izvor: Telegraf

Kris Džener je najpoznatija mama na svetu, na računu ima milione, ali njen put do vrha nije bio lak

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
687 Shares
687 Shares
Share via
Copy link