Magazin

Jutjub zvezda pretučena na smrt u napadu rulje na privatnoj zabavi

jutjub-zvezda-pretucena-na-smrt
Foto: Pritntscreen

Zvezda Jutjuba Dipak Nagar hladnokrvno je ubijen nakon što je pretučen na smrt u napadu pomahnitale rulje na jednoj zabavi.

Dipak (28), molio je za milost dok su ga udarali štapovima u ranim jutarnjim satima u ponedeljak ujutru u iznajmljenoj kući za odmor u Velikoj Noidi u Indiji.

Poznat po svojim komičnim skečevima i parodijama, ovaj šaljivdžija je imao više od 500.000 pretplatnika na svom Jutjub kanalu, prenosi Kurir.

Dipak je podlegao smrtonosnim povredama ubrzo nakon što je stigao u bolnicu u okrugu Gautam Buda Nagar u Utar Pradešu. Lekari su izjavili da je zadobio više preloma, krvarenja i teške povrede glave koje su mu je smrtonosnim napadom nanela rulja na zabavi.

Prema izjavama očevidaca, žestoka svađa između prijatelja izbila je oko 3 sata ujutru nakon komentara o starim sporovima, prenosi Timely Mint News.

Ankit Šarma, učesnik zabave koji je prisustvovao napadu, rekao je da je situacija brzo eskalirala nakon prvih prozivanja i manjih prepucavanja.

– Jedan od njih je zadao snažan udarac pravo u Dipakovu glavu i oborio ga na zemlju – rekla je ona.

Internet senzaciju je potom napalo sedmoro ljudi sa zabave, prema izveštaju, ispustivši nalet nogu i udaraca po njegovom telu.

Rulja je zatim zgrabila drvene štapove koji se koriste kao dekor u kući za odmor i tukla ga više puta sve dok njegovo telo nije postalo beživotno.

– Bio je to sumanuti napad. Vrištao je i plakao, ali oni nisu pokazivali znake da će prestati sa brutalnim premlaćivanjem – dodala je Ankit.

U lokalnoj policijskoj stanici Dankaur podnet je tiv. FUR izveštaj protiv sedmorice učesnika koji su navodno učestvovali u fatalnom napadu.

Prema više izveštaja, oni su identifikovani kao Manish, Prins, Viki, Jogendra, Vijai, Kapil i Minku.

Takođe se tvrdi da je Maniš organizovao zabavu u nedelju u selu Mohammadpur Gurjar nakon što je prodao svoj biznis za 60.000 rupija (571 funtu).

Kako se navodi, optuženi se kriju jer je pokrenuta masovna potraga za njima zbog hapšenja. Obožavaoci veoma voljenog Jutjubera mu odaju počast nakon šoka zbog njegove prerane smrti.

Jutjub zajednica se takođe udružila i zahteva pravdu za Dipaka i strogu kaznu za one koji su odgovorni za njegovo brutalno ubistvo.

Devojčica iz Novog Sada bila je zvezda Jutjuba, danas je manekenka i sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima

Izvor: The Sun

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link