Horoskop Horoskopski znakovi

Julija Lifanova najavljuje čudotvornu astro pojavu – Stelium u Biku stiže u aprilu 2024.

devojke-prijatelji

U aprilu 2024. dogodiće se fenomenalan događaj – ogromna grupa planeta okupiće se u znaku Bika. Poslednji takav događaj odvio se u maju 1858. godine i u maju 1941. Astrološkinja i tarot stručnjakinja Julia Lifanova govori nam šta sve možemo očekivati ​​i zašto o planovima za proleće treba razmišljati već sada.

U astrologiji je takva pojava poznata kao Stelium – to je skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, koji energetski podređuje ceo život osobe službi ove sfere. Ponekad se Steliumi formiraju na nebu od planeta koje se prilično sporo kreću po Zodijaku, što znači da se događa nešto fenomenalno.

U aprilu i maju 2024. na nebu se formira Veliki Stelium u Biku od dva planeta učitelja – Urana i Jupitera. Oboje karakterišu širenje i napredak, ali na različite načine. Uran donosi neočekivane preokrete u životu, a Jupiter svakoj situaciji daje efekat balona. A kada se ova dve planete spoje u znaku, stvaraju tako snažan protok energije da se događaj mora dogoditi.

Značaj Velikog Steliuma u 2024. godini

Veliki Stelium u Biku prvenstveno ukazuje na to da će finansijska pitanja biti pogođena, jer je ova konstalacija tradicionalno odgovorna za novac, udobnost i prosperitet. To znači da će u ovom razdoblju biti brojnih velikih transakcija; koje uključuju kupovinu i prodaju stanova, zemljišta i poslovanja. U svetu se mogu dogoditi važni bankovni događaji, na primer vezani uz zatvaranje nekih struktura i otvaranje novih.

Bitno je da će dispozitor (energetski upravitelj) Velikog Steliuma – Venera – biti u znaku Ovna i povezana sa čvorom budućeg Rahua. To znači da će finansijski događaj koji se dogodi u vašem životu biti direktno povezan sa stvarnim karmičkim programom vaše sudbine. Šta god da započnete u proleće 2024. već je bilo unapred određeno. Na nekom nivou, svi se krećemo prema nekoj vrsti plana koji je zapravo već isplanirao Svemir.

Što se tiče opštih značenja Venere u Ovnu, ona može pokrenuti novi posao, novu vezu ili neki važan pravni dogovor. Može biti povezano sa službom, pokretanjem projekta ili radom za nekoga. Na ovom događaju okupiće se dosta mladih ljudi, jer Rahu uvek simbolizuje mlade generacije.

Venera će se povezati i s Chironom, planetom koji nešto udvostručuje. Primera radi, može doći do istovremene registracije dve firme, dva kredita, rođenja ili začeća blizanaca, dva stana, kao i ulaska u ljubavne trouglove u vezi. Jedna od pojedinačnih prednosti je da Chiron vlada sudovima, pa će tokom ovog razdoblja pravni postupci biti uspešno okončani.

Glavni datumi Velikog Steliuma u Biku 2024.

Događaji vezani uz finansijske proboje događaće se tokom aprila i maja. Ali postoje ključni trenuci kada će Uran i Jupiter biti aspektirani od strane drugih planeta i šanse za neverovatne situacije novčanog toka će se povećati.

  • Od 18. do 22. aprila – tačna konjunkcija Urana i Jupitera te Venere s Rahuom.
  • Od 13. do 20. maja – tačna konjunkcija Sunca, Urana, Jupitera i Venere.

Koji će se događaji dogoditi za različite znakove zodijaka?

Ovan

Događaj se tiče finansija jer se Veliki Stelium događa u vašem sektoru karijere. U isto vreme, Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete otvoriti posao, dobiti veliku svotu novca od partnera ili ćete, naprotiv, morati dati novac partneru (npr. razvod). Izgledan je i brak. U svakom slučaju, na kraju ćete biti u plusu – sreća će biti na vašoj strani.

Najverovatnije ćete moći voditi dva projekta istovremeno ako se radi o pokretanju posla.

Bik

Događaj se tiče vas i vašeg odnosa s partnerom, jer se Veliki Stelium javlja u vašem znaku na osi braka i poslovne saradnje. Prvo, možete sklopiti poslovni dogovor s osobom iz inostranstva ili će vaša tajna veza postati službena.

Što se tiče velikih postignuća, možete napraviti ozbiljna finansijska ulaganja bilo u nekretnine ili u lični projekat. Najverovatnije ćete na ove datume imati vrlo veliku količinu novca u svojim rukama.

Blizanci

Događaj se tiče neke tajne koja bi mogla izaći na površinu. Na primer, možete saznati nešto o svom partneru što bi u konačnici moglo dovesti do finansijskog gubitka – budite oprezni.

Situacija se takođe može odnositi na ulaganje novca u kupovinu o kojoj nećete razgovarati. To mogu biti nekretnine u inostranstvu ili ulaganje novca u projekat na internetu.

Osim toga, možete iznenada ući u tajnu vezu ispunjenu strašću. Osoba može biti vaš učitelj, neka vrsta “gurua” ili jednostavno biti u inostranstvu.

Rak

Događaj će biti vezan uz vaš posao, koji bi vas mogao iznenada naterati da migrirate u drugu zemlju. Grozd planeta pojavljuje se u vašem sektoru prijatelja, pa vam jedan od njih može ponuditi da se preselite kod njega za stalni boravak.

Takođe, situacija vas može dramatično preokrenuti po pitanju vaše karijere, jer će Venera biti u vašoj kući profesije. To znači da odjednom možete postati deo ili čak voditi neku vrstu tima. Generalno, događaj je koristan za vas u smislu finansija i rasta.

Lav

Događaj će se odnositi na vaš uzlet u karijeri – Veliki Stellium će se održati u vašoj kući statusa, što znači da biste mogli iznenada dobiti novi zadatak. Generalno, ljudi bi mogli postati svesni vas i vaša bi popularnost mogla porasti.

Osim toga, događaj bi vam mogao doneti živopisnu ljubavnu priču jer Uran i Jupiter vladaju sektorima vaše veze i braka. To znači da se možete venčati, razvesti ili imati aferu s nekom visokom osobom.

Devica

Događaj će biti posvećen vašem fenomenalnom napretku, kao i učenju i širenju vašeg pogleda na svet. Kao prvo, možda jednostavno postanete poznatiji jer se Veliki Stelium događa u vašoj kući popularnosti, a kao drugo, očekuje vas veliki napredak po pitanju stanovanja. Jupiter vlada vašim sektorom nekretnina, tako da možete kupiti stan, zemljište ili poslovni prostor. U svakom slučaju, događaj će vam biti maksimalno koristan, jer će se odvijati u zemaljskom elementu koji vam je vezan. To znači da će vas Svemir povući napred, tako reći, prema finansijskom uspehu i prosperitetu.

Takođe je moguće da ćete krenuti na obuku koja bi na kraju mogla transformisati vaš rad.

Vaga

Događaj se odvija u vašem sektoru velikih transakcija, pa ćete najverovatnije dobiti veliku svotu, podići hipoteku, kredit ili ćete dobiti nasledstvo. Događaj se takođe može ticati vaše braće i sestara, jer Jupiter vlada rođacima u vašoj karti. Jedan od njih može imati kriznu situaciju.

Verovatno će u vašem domu započeti popravke, što će zahtevati veliku svotu.

Ako planirate operaciju, bolje je to učiniti u maju, kada će vaš vladar Venera biti u konjunkciji s Uranom i Jupiterom.

Škorpija

Događaj se odvija u vašem sektoru odnosa, što znači da možete doživeti neku vrstu proboja ili iznenadne situacije s partnerom. Na primer, možete iznenada upoznati muškarca i gotovo odmah se udati za njega.

Izgledna je i odluka o prekidu, razvodu ili napuštanju partnera, ali u istom slučaju s njim ćete sklopiti važnu finansijsku transakciju vezanu uz finansijske obveze i nekretnine. Jupiter u vašoj karti vlada novcem, a Uran stanovanjem, pa u proleće možete napraviti velika ulaganja u stan ili kuću ili prodati nekretninu i dobiti veliki kapital.

Strelac

Događaj se odvija u vašem sektoru zdravlja i posla, s Jupiterom kao vašim vladarom i Uranom kao pokroviteljem vaših putovanja i komunikacije. To znači da morate biti izuzetno oprezni kada putujete, jer ćete ili imati iznenadni put (posao) ili se generalno negde preseliti.

Događaj se takođe može odnositi na proboj vašeg zdravlja, na primer zbog neke vrste aktivnosti. Za one koji su zabrinuti za svoju karijeru, Veliki Stelium može doneti potrebu za učenjem stranog jezika i “napumpavanjem” govorništva.

Takođe, kod kuće mogu započeti važne promene u svakodnevnom životu, na primer zbog renoviranja.

Jarac

Događaj se događa u vašem sektoru ljubavi i dece – možete iznenada zatrudneti, a sama činjenica trudnoće može vam dugo biti nepoznata.

Jupiter u vašoj karti vlada sektorom tajni, pa ćete tek u aprilu ili maju 2024. saznati nešto u vezi sa svojim detetom ili objektom ljubavi. Takođe je verovatno da ćete iznenada sresti muškarca jer Uran i Jupiter često donose neku vrstu ljubavi priča, koja je “pala iz vedra neba”.

Za Jarce koji se bave privatnim poslom ovo je odlično vreme – vaš projekat će imati velike finansijske koristi, posebno ako se bavite trgovinom i inostranstvom. Možda ćete dobiti vrlo veliki iznos.

Vodolija

Događaj se odvija u važnom sektoru za vas – to su stanovanje i nekretnine. Najverovatnije će se u vašem domu dogoditi sudbonosna situacija. Na primer, iznenada promenite mesto stanovanja zbog budućnosti vaše dece. Uran vlada vašim znakom, a Jupiter vašim nadama. Najverovatnije ćete promeniti mesto zbog svojih životnih ciljeva, što možda delimično iniciraju vaši prijatelji. Na primer, neko od njih će vam ponuditi da živite u inostranstvu ili da se preselite na selo (otvorite farmu), pa ćete se na kraju rado odlučiti na tu avanturu.

Takođe je verovatno da ćete uložiti veliku količinu novca u svoj dom u maju 2024.

Što se tiče porodice, dogodiće se važan događaj u životu vaše majke.

Riea

Događaj se odvija u vašem sektoru preseljenja – najverovatnije ćete iznenada promeniti mesto, ali već ste trebali započeti pripreme za to 2023. Najverovatnije će situacija biti vezana uz preseljenje u inostranstvo, budući da Uran vlada vašom kućom dalekih zemalja. Ili ćete zameniti svoj gradski stan za kuću ili vikendicu da živite bliže prirodi ili nekoj vrsti prirodnog rezervata.

Osim toga, u maju možete napraviti veliku kupnju prevoza ili neke opreme. Za Ribe koje aktivno grade karijeru, Veliki Stellium će doneti neku vrstu proboja u karijeri, ali to će biti povezano s vašom novom veštinom. Na primer, ovladaćete nekim internetskim tehnologijama ili ući u neku internetsku zajednicu, zbog čega će vaša popularnost jako porasti i možda ćete biti postavljeni na neki visoki položaj.

Izvor: ATMA/wday

4 horoskopska znaka do kraja 2023. godine ubošće pravi džekpot života

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
88 Shares
Share via
Copy link