Lifestyle Magazin

Najlepša Srpkinja pokušala da se ubije, 50% kože joj izgorelo u nesreći, danas je srećno udata za fudbalera

jovana đorđević
Foto: Printscreen

Jedna od naših najlepših manekenki, Jovana Đorđević, čija je pojava oduvek privlačila veliku pažnju javnosti, iza instagramske fasade krije buran i težak period života. Uspela je, međutim, da ga preprodi i nastavila dalje.

Pisalo se da je Jovana 2010. zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta Duga u Novom Sadu. Međutim, ona je ove navode jednom prilikom demantovala i stavila tačku na celu priču, piše Stil.

– Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine, rekla je Jovana svojevremeno za Story.

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Ona je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila je opekotine koje su zahvatile pedeset odsto kože na telu i ostala je bez kose. Na svu sreću, njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

– Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari“, ispričala je Jovana.

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama pričala. Uvećala je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe je operisala i nos.

– Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše… To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost – ne mogu, napisala je supruga fudbalera Filipa Đorđevića, kada su je na mrežama upitali zašto je nekoliko puta operisala nos.

– Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno, zaključila je ona.

Jovana danas sa suprugom živi na relaciji Italija – Srbija.

Izvor: Stil

Bila je najplaćenija manekenka a danas je deformisana od droge (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
Share via
Copy link