Srbija Vesti

Još jedna majka danas je ostala bez deteta: Jovan (18) za kojim je tragala Srbija je pronađen mrtav

jovan-veselinovic

Maturant Umetničke škole iz Niša, Jovan Veselinović (18), koji je nestao na Bulevaru Nemanjića u sredu oko 23 sata, pronađen je jutros mrtav u Ulici Branka Krsmanovića, potvrdili su prijatelji njegove porodice.

Njegovo telo nađeno je na gradilištu, a pronašao ga je prijatelj njegove porodice. Beogradski mediji navode da se prema prvim nezvaničnim informacijama, mladić ubio skokom sa zgrade.

Na mestu tragedije, pronađeni su njegov mobilni i novčanik.

Pretpostavlja se da je telo tu nekoliko dana, ali da je bilo nemoguće uočiti ga zbog žbunja koji se nalaze kod ovog objekta.

pronadjen-les-u-nisu
Foto: D.K.

Podsetimo, za mladićem je od četvrtka tragao veliki broj pripadnika MUP-a, ali i građana koji su se nadali da će se njihova potraga srećno završiti.

Jovan je tog dana kada je nestao, u poslepodnevnim satima bio kod svog druga, a onda je oko 21.30 sati pozvao majku da je pita da li može da pripremi rođendansko iznenađenje za drugaricu.

– Očekivala sam ga da dođe, a kako ga nije bilo najpre sam mu slala poruke da dođe taksijem jer je padala kiša, a onda sam ga pozvala. Kako se nije javljao, telefonirala sam njegovom drugu koji mi je kazao da je krenuo kući, te da će prvo ispratiti drugaricu. Zvala sam i nju telefonom oko 23 sata, ona mi je kazala da je krenuo kući. To je samo na desetak minuta od nas, očekivala sam da će ubrzo stići, ali ga nije bilo. Celu noć sam pokušavala da ga dobijem, od jutros od četiri sata je nedostupan – ispričala je pre tri dana zabrinuta majka Milica Cvetković.

Njegov nestanak prijavila je odmah policiji, a čitav grad ubrzo je oblepljen plakatima sa njegovim likom.

Podsetimo, mladićev telefon je oko četiri ujutru, te noći kada je nestao, isključen. Signal je poslednji put uhvaćen na Bulevaru Nemanjića.

Izvor: Telegraf

Cela Srbija traži maturanta iz Niša koji je nestao pre 3 dana

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ne pisite gluposti da se je mladic ubio …
    sramota koliko je nase novinarstvo povrsno i rekla kazala ….

PARTNERI SAJTA


1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link