Magazin

Jokara i pijan igra fenomenalno ove sezone, ali uz Mahi mahi mahi mahinalno i sličan repertoar

nikola-jokic-pijan
Nikola Jokić/Printscreen/Twitter

Nikola Jokić našao se na meti fotografa tokom jednog provoda, u kom je snimljen kako se gega i pijanči.

Popularni Džoker je ovo leto iskoristio da timari konje, radi na svom telu, brine o trudnoj supruzi i pokazuje američkim medijima kako je mršaviji i “strašniji” nego ikada. Odje*ao je reprezentaciju, i rekao da neće igrati ni ako se košarkaši kvalifikuju na olimpijske igre. To bi moglo da znači da se previše brinuo o trudnoći, možda postoje i zdravstveni problemi i sa konjima.

Kako god, malko vremena upotrebio je i za odmor i provod po Crnoj Gori, Italiji i Somboru. Sigurno ushićen jer je Srbija osvojila 9 medalja morao je da zalije, kao pravi rodoljub. Na dan završetka igara objavljen je i snimak Jokića u noćnom provodu kako se klacka i gubi ravnotežu. Nije u pitanju konjak, u pitanju je njegovo umorno telo. Kolabirao je usled velikih fizičkih napora.

Više ne pita nikoga za basket, pa ga je bocnuo i Dušan Mandić, našaleći se upotrebivši njegovu objavu sa Fejsbuka iz davne 2011. godine kada je pitao drugare hoće neko na basket.

“Hoće neko na vaterpolo”, bila je Mandićeva poruka kao poziv deci da se bave vaterpolom. U svakom slučaju – Mandić je okićen zlatom, Jokić jeste MVP NBA lige, ali nije pokazao želju da igra za Srbiju. Možda ovaj gest očiglednog pijanstva pokazuje da je zažalio, ili se kaje, a možda i proslavlja medalje kao dosledni patriota.

Na kraju, napravljena je i montaža sa snimkom Jokića kako se “u ritmu” tetura.

Jutros osvojio zlato i odmah žacnuo Nikolu Jokića: „Hoće neko na vaterpolo?“

Čitajte Luftiku na Google vestima

1.9K Share
1.9K Share
Share via
Copy link