Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka jevrejskog horoskopa doživeće preporod do kraja oktobra 2023 ako pametno iskoriste svoje šanse

nasmejana devojka

Jevrejska astrologija ima zajedničke korene s istočnjačkim i helenističkim horoskopom, međutim, ipak se i razlokuju po mnogim parametrima. Poput zapadnog horoskopa ima 12 znakova Zodijaka ali pod drugačiijim imenima.

Sudeći prema prognozama jevrejskih astrologa, u drugoj polovini oktobra tenzije ne jenjavaju, a brojne promene na nebu donose svađalačko raspoloženje većini znakova. Ipak, naklonost zvezda mogu da očekuju tri znaka Zodijaka.

Sivan – Blizanci

(22.5.- 21.6.)

Ovog oktobra Blizanci imaju osećaj da ne znaju gde je levo a gde desno, da li su došli ili pošli. Razlog za to su brojni uticaji na Merkura pod čijom zaštitom ste rođeni. Planeta komunikacija imaće sjajnu konjukciju sa Suncem 20.oktobra što vam donosi dobre i plodne razgovore sa autoritetima i prilike.

Zasijaćete onako kako samo vi umete i znate, ali da sve ne bude baš onako kako ste želeli potrudiće se Pluton koji će iz prikrajka loviti vaše greške, pa dobro promislite pre nego što nešto izgovorite. Opozicija sa Jupiterom 28. oktobra na videlo će izbaciti probleme u vezama, pa povedite računa tih dana kako se ponašate prema partneru.

Tishi – Vaga

(22. 9.-23.10)

Vage se nikako ne snalaze u haotičnom vremenu u kome se nalazimo, a njihov pokušaj diplomatije i da pomirite zavađene strane doživeo je bolan krah što je vas dovodilo do suza. Lepa vest je Venera 22. oktobra graditi trigon sa Jupiterom. Ovaj tranzit donosi vam finansijske dobitke, kontakt sa jakim i uticajnim ženama ali i početak novih ljubavnih veza i zaljubljivanja.

Pod uticajem ovog trigona očekuju vas srećni preokreti ali i dobak na lutiriji. Budite mudri i nemojte propustiti nakonost zvezda u tom trenutku.

Tevet – Jarac

(22.12.- 20.1.)

Jarčevi guraju svoju priču i ne odustaju od zacrtanih ciljeva pa taman gorelo i nebo i zemlja. Naučili ste pod uticajem Saturna da dva, pa i tri puta dobro razmislite pre nego što delujete jer znate da svaki vaš potez ima posledicu. Sunce u Trigonu sa Saturnom 28. oktobra doneće vam srećne okolnosti čak i ako se to na prvi pogled ne bude tako činilo.

Ukoliko se nađete u situaciji zastoja ili blokada na poslovnom planu ne nervirajte se već razmislite zašto je to dobro i kako da situaciju preokrenete u svoju korist. Kako pripadate onima koji uvek imaju rezervni plan ovo je pravi trenutak da ga aktivirate jer će biti uspešniji i bolji po vas od prvobitnog nauma. Vreme će pokazati koliko ste bili u pravu.

Izvor: Stil

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
69 Shares
Share via
Copy link