kamini-marko-novi-sad-izlobeni-salon
Lifestyle

Jesen je pravo vreme za pravljenje kamina

Kamini plene pažnjom, odaju utisak elegancije i luksuza, a pored toga mogu da budu i dobro grejno telo. Oni ulepšavaju dnevne boravke, restorane, radne i spavaće sobe, jednom rečju živote. Sinonim su za tradiciju, romantiku, toplinu, porodična okupljanja i uživanje. Sigurno ste barem jednom zamislili idiličnu sliku upaljenog kamina sa drvetom koje pucketa, pogledom na sneg i hladnoću napolju dok sedite ušuškani u ćebe sa omiljenom knjigom u ruci.

kamini-marko-novisad

Jesen je pravo vreme za pravljenje kamina, bilo da se odlučite za kamine na čvrsto gorivo, strujne kamine, ili one na etil alkohol. U izložbenom salonu Kamini Marko koji se nalazi na Novosadskom putu 138, možete pogledati kako sve ovo izgleda uživo. U ponudi je preko 500 vrsta ložišta koja se uvoze iz Francuske, a najčešće su napravljena od gusa ili čelika.

kamini-marko-izlozbeni-salon

Ovde možete dobiti savet o rešenjima za izradu kamina, možete kupiti ložište i sami ga ugrađivati, a možete iskoristiti i uslugu montaže i kompletne izrade kamina.  Klasičan, rustičan ili moderan? Otvoren ili zatvoren? Na drva, struju ili bioetanol? Od kamena, mermera ili drveta? Izbor je na vama, i možete sami kreirati svoj unikatni kamin ili odabrati neki od ponuđenih predloga.

kamini-marko-strujni-kamin

U izložbenom salonu kamina možete kupiti i kaljeve peći, Šidelove dimnjake, pribor za loženje kamina, korpe za drva i sredstva za održavanje kamina. Tu su još i unikatne starinske peći iz sredine 19. veka.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow