Horoskop

Jesen 2022. donosi veliku sreću za ova 3 znaka, očekuju ih promene na svim životnim poljima

devojka jesen horoskop

Kalendarska jesen je pred vratima. Stigle su nam niže temperature, a mnoge je već dočekao porast obaveza i novih zaduženja. Nekima će to teško pasti, ali za ova će tri znaka nadolazeća jesen biće sjajna jer će im doneti ostvarenje mnogih želja:

Ribe

Kada krajem oktobra Jupiter uđe u njihov znak, to će označiti razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine očekuju ih sjajne okolnosti na poslovnom i finansijskom planu, dok će im novembar doneti ispunjenje u intimnom životu.

Ako nemaju nekog posebnog u svom životu, to će se promeniti. Ovo je izvrsno vreme za učenje, studiranje, sticanje novih veština, ali i za putovanja i nova iskustva.

Škorpija

Nadolazeća jesen doneće im olakšanje. Primetiće da se nakupljeni problemi polako rešavaju, a da se oni osećaju zadovoljnije i spokojnije.

Prestaće da se opterećivaju sitnicama, a hrabrost i optimizam omogućiće im da dožive uspeh u svemu čega se prihvate.

Novembar Škorpijama koje su same donosi priliku da se zaljube, dok će parovi učvrstiti vezu, a decembar je sjajan za nove poslovne poduhvate.

Jarac

U zadnje su se vrijeme iscrpeli, no na pomolu su promene. Iako će i dalje imati mnogo obaveza, bolje će se s time nositi. Kraj oktobra donosi im olakšanje i priliku da promene ono čime nisu zadovoljni.

Mnogi će osetiti da je vreme za idući korak u karijeri ili obrazovanju. Osećaće se bolje i s više optimizma planirati budućnost, a u novembru ih očekuje finansijska dobit ili nova ljubav.

Blizanci, Devica i Strelac upoznaće srodnu dušu do zime, a Amorove strele oboriće ih s nogu

Izvor: Index

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

441 Shares
441 Shares
Share via
Copy link