Balkan

Ovo je Jelena (27) koja je sa 3 dece sletela u ambis Tare, jedno dete pronađeno, za dvoje se još traga

jelena-tara
Foto: Printscreen Facebook, SZS Mojkovac

Jelena Vuković (27) iz Mojkovca poginula je u petak u saobraćajnoj nesreći kada je njen automobil udario u bankinu, a potom sleteo u ambis kanjona Tare.

U automobilu, kojim je upravljala bilo je i njeno troje dece, staro 2, 4 i 7 godina, od kojih je četvrogodišnje dete nađeno povređeno nekoliko sati nakon nesreće, a spasioci i ronioci i danas tragaju za dvoje dece.

Podsetimo, nesreća se dogodila u petak oko 17.30 sati na magistralnom putu Mojkovac-Žabljak. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće, ali će istraga utvrditi sve detalje tragične saobraćajke. Jelena Vuković je preminula na licu mesta, a njeno četvorogodišnje dete je izvučeno iz provalije i prevezeno u Opštu bolnicu u Pljevlja. Spasioci Gorske službe spašavanja i ronilački tim iz Bijele već treći dan pretražuju područje.

– Roniocima otežava posao mutna i nepregledna reka Tara. Svi se nadamo najboljem. Automobil kojim je upravljala poginula juče je izvučen ih hladne Tare. Bio je potpuno smrskan sa prednje strane – prenose crnogorski mediji.

porodica-vukovic
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4027205/ovo-je-jelena-koja-je-sa-3-dece-sletela-u-ambis-kanjona-tare-za-dvoje-malisana-se-i-danas-traga

Inače, u toku jučerašnjeg dana crnogorski mediji naveli su da je porodica Vuković krenula je iz pravca Mojkovca prema Šarancima, gde je boravio njen suprug, a otac dece.

– Jelena je sa decom krenula u Šarance, jer je tamo bio njen suprug kod koga se uputila sa decom. Ovu rutu veoma dobro zna, pa postaje nepoznato kako je došlo do nesreće. Inače, porodica preko leta boravi u selu Šarancima, dok tokom zimskog perioda porodica boravi u Mojkovcu – preneli su tamošnji mediji.

Novi detalji nezapamćene nesreće u kanjonu Tare, majka preminula dok se traga za decom

Izvor: Kurir

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link