Magazin

„Ovo je najgori dan u mom životu“: Jelenu Karleušu spasavali iz potopljenog auta (VIDEO)

karleusa-voda

Pop zvezda Jelena Karleuša juče, 5. jula objavila da se razvela posle 14 godina od Duška Tošića. Istog dana, Karleuša se našla u pravoj životnoj drami.

Naime, ona je tokom nevremena u Beogradu krenula kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože napustila je automobil, a našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.

Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve objavila na društvenoj mreži Instagram.

„Ovo je najgori dan u mom životu“, čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Podsetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno.

– Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša.

 

Kako će Karleuša i Tošić podeliti imovinu? Evo šta su sve stekli u braku, zavrteće vam se u glavi od brojki

Izvor: Telegraf.rs.

611 Shares
611 Shares
Share via
Copy link