Srbija

Jelena je došla sa novim dečkom da vidi decu, bivši muž ih pokosio kombijem

Miloš J. (47) iz Bečnja kod Čačka, namerno je na lokalnom putu u tom selu kombijem udario svoju bivšu suprugu Jelenu P. (35) i njenog sadašnjeg partnera Dragišu R. (48).

Tom prilikom Jelena je zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma butne kosti, a Dragiša je u ovom incidentu prošao sa lakšim nagnječenjem zgloba noge.

Kako Morava info saznaje, Jelena je pre nekoliko sedmica napustila muža i troje dece i prešla u Mrčajevce da živi sa svojim novim partnerom. U utorak u kasnim popodnevnim satima otišla je sa Dragišom R. da poseti decu.

Kada ih je video Miloš J. vidno iznerviran ušao je u kombi i pojurio ih niz put sve dok ih oboje nije pokosio.

Jelena P. je nakon dramatičnog incidenta prevezena u čačansku bolnicu gde joj je konstatovan prelom butne kosti, zbog čega je zadržana na odeljenju hirurgije. Dragiša je nakon pregleda u ambulanti pušten na kućno lečenje.

Ceo slučaj prijavljen je policiji, nakon čega je Miloš J. uhapšen. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo nasilje u porodici sa nanošenjem teškim telesnim povredama i nanošenje lakih telesnih povreda.

Iz čačanske policije nam je potvrđeno da je Dragiša R. nekoliko puta prijavljivao da mu je Miloš J. pretio likvidacijom, čak je policija odlazila u njegovu kuću kako bi proverili da li poseduje vatreno oružje.

Nagazila je moćne očeve, a sada se za Tanjom Vojtehovski raspisuje poternica

Share via
Copy link