Jelena Đoković (37) nije postala veganka uz Novaka Đokovića, već mnogo pre i nego što je sve sa njim postalo ozbiljno, i pre nego što su počeli finansijski lagodno da žive.
Ona je veganka postala još tokom studija, pošto nije imala novca da se hrani po restoranima i da svakodnevno jede sve što poželi.
– Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke – rekla je Jelena prilikom gostovanja u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.
– Ja sam bila veliki mesojed i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava – kazala je tom prilikom.
– Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju – objasnila je tada Jelena, prenosi Telegraf.
Dodaj komentar